Previous slide
Next slide

Seitsemän mahtavaa teemaa halloweenjuhlia varten

halloween
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Kirjoittanut: George Miata
Vuoden karmivin juhla lähestyy. Valitse joku näistä teemoista ja tee kesteistäsi ikimuistoiset!

1. Hirviöjuhlat. Koristele pihasi ja talosi sotkuiseksi kuin hirviön jäljiltä. Tee jalkakäytävälle suuria jalanjälkiä (jotkut ovimatot ovat jalanjälkien muotoisia. Valmista niistä polku tai leikkaa jalanjäljet vaahtolevystä). Kata hirviölle paikka pöytään valtavalla tabletilla, laita juomalasiksi kannu ja aterimeksi tarjoilulusikka. Sen lautanen voi olla suuri, pyöreä tarjotin, ja sen keittokulhoksi sopii keittomalja. Yritä soittaa kovia hirviön ääniä ullakolta tai kellarista. Pyydä vieraita pukeutumaan hirviöiksi: pelottavin asu palkitaan.

2. Etsiväjuhlat. Kukin vieras valitsee asukseen suosikkietsivänsä Sherlock Holmesista tarkastaja Poirotiin, Sam Spadeen tai Kinsey Millhoneen. Vieraat saavat arvata toisensa asut ja eniten kuvitteellisia etsiviä tunnistanut voittaa palkinnon.

3. Halloweenateria nyyttikestityyliin. Palkitse hurjimman näköinen pääruoka, säikäyttävin salaatti, pelottavin jälkiruoka ja myrkyllisimmän näköinen juoma.

4. Kuolleiden päivän juhlat. 1. marraskuuta Meksikossa juhlitaan päivää, joka keskittyy elämän ja kuoleman kiertokulkuun. Silloin edesmenneet esi-isät ja -äidit toivotetaan tervetulleeksi vuotuiselle vierailulleen, ja luurankojen muotoisilla herkuilla ei yritetä pelotella eläviä, vaan tehdä kunniaa kuolleille. Tarjoa suklaalla höystettyä kanapataa, molea, luurangon muotoista kuolleiden leipää sekä mausteista kaakaota, jossa on ripaus kanelia.

5. Sadonkorjuujuhlat. Monet maatilat ovat myös ryhtyneet levittämään halloweenin henkeä tarjoamalla kyytejä heinäkärryissä, maissisokkeloita, kurpitsaviljelmiä ja jopa paaleista rakennettuja ratoja, joissa lapset voivat kiitää kolmipyöräisillä. Etsi alueeltasi paikka, jossa voit nauttia syksyisistä puuhista ja vietä hauska päivä lastesi ja heidän parhaiden ystäviensä kanssa.

6. Latotanssit halloweenteemalla. Nyt on oikea aika vuodesta hankkia heinäpaaleja istuimiksi, kurpitsoita ja maissintähkiä koristeiksi ja panna soimaan menevää country-musiikkia. Vuokraa tila yhdessä ystäviesi kanssa ja palkkaa soittotrio sekä ohjaaja, jotta kaikki voivat pyörähdellä kuin ammattilaiset ikään. Tarjoile omenamehua, olutta, chiliä ja pidä hauskaa!

Lue lisää: 

Näin valmistat kurpitsalyhdyn halloweeniksi

Tekoverta halloweeniksi: 3 helppoa ohjetta 

13 halloween seuraleikkiä