Edellinen
Seuraava

Asiakaspalvelu

Olemme täällä sinua varten

Kun haluat tilata tuotteitamme tai sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

• Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@valitutpalat.fi
• Osoite: Valitut Palat Asiakaspalvelu, PL 106, 00381 Helsinki
• Puhelin: 0203 31500 arkisin klo 8–18. Puhelun hinta 8,4 snt/min

Usein kysyttyä

Askarruttaako mieltäsi jokin tilaukseesi liittyvä asia? Ennen kuin otat yhteyttä asiakaspalveluun, tutustu asiakkaidemme yleisimmin esittämiin kysymyksiin. Ehkä vastaus kysymykseesi löytyy täältä:

Osoitteenmuutoksen voit tehdä suoraan verkkolomakkeemme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Saamme automaattisesti päivitetyt osoitetiedot Postilta ja Maistraatilta.

Voit saada voittomahdollisuuksia postitse, puhelimitse tai sähköpostilla. Kaikki ohjeiden mukaan palautetut KYLLÄ- ja EI-vastaukset ovat mukana arvonnoissa. Voittomahdollisuuksia saatuasi voit osallistua arvontaan myös ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Pidä tällöin käsillä vastaanottamasi tarjous sekä asiakasnumerosi.

Postitamme Valitut Palat -lehdet niin, että ne saapuvat asiakkaillemme kuukauden ensimmäisten päivien aikana. Jos et ole saanut lehteä ensimmäisen viikon aikana, ja tilauksen tekemisestä on enemmän kuin kaksi viikkoa aikaa, postitamme sinulle puuttuvan lehden, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos laskusi maksamisesta on vain muutama päivä aikaa, on lehtesi huomautuslasku todennäköisesti ehtinyt postiin ennen kuin maksusuorituksesi on kirjautunut asiakasrekisteriimme. Jos haluat varmistaa, että maksusi on saapunut perille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos tuotteen peruuttamisesta on kulunut alle viikko, on lasku todennäköisesti ehtinyt postiin ennen kuin olemme ehtineet kirjaamaan peruutuksesi asiakasrekisteriimme. Jos haluat varmistaa, että peruutuksesi on vastaanotettu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos haluat ottaa yhteyttä suoraan Valitut Palat –lehden toimitukseen, laita sähköpostia osoitteeseen lehtitoimitus@valitutpalat.fi tai lähetä kirje osoitteeseen Valitut Palat, PL 106, 00381 Helsinki. Huom! Jos asiasi koskee tilaustasi, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Jos tarjouksen yhteydessä on ollut maininta osamaksuvaihtoehdosta, on laskuun eritelty valmiiksi vaihtoehdot sekä kokonaissummalle että ensimmäiselle osamaksuerälle. Jos haluat maksaa tuotteen erissä, maksa ainoastaan ensimmäinen erä. Postitamme loppuerien laskut sinulle, kun ensimmäisen erän suoritus on kirjautunut järjestelmäämme.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos tuote on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetämme sinulle uuden tuotteen mahdollisimman pian. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen asiakaspalautuksena osoitteeseen Valitut Palat, Hakakalliontie 10, 05460 Hyvinkää. Kirjoita paketin päälle palautustunnus: 600905. Muista laittaa pakettiin myös tuotteen lasku!

Voit ilmoittaa postitse saamasi tunnistekoodin osoitteessa https://valitutpalat.fi/vahvistus/

Jos et löytänyt vastausta yltä, voit lähettää asiakaspalveluumme yhteydenottopyynnön. Pyrimme vastaamaan yhteydenottopyyntöihin puhelimitse tai sähköpostilla kahden arkipäivän sisällä.