Previous
Next

Viralliset arvonnan säännöt

Super-arvonta

Arvonta järjestetään ajalla 16.4.2021 – 3.8.2022.
1. Osallistumisoikeus on jokaisella, jolle rekisteröidään arpanumeroita arvontaan. Henkilökuntaan kuuluvat ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua.
2. Kaikki rekisteröidyt arpanumerot osallistuvat arvontaan annettujen ohjeiden mukaisesti. Osallistuminen ei edellytä tilausta. 3. Super-arvonnan voitot (4 kpl) arvotaan tietokoneella puolueettoman ulkopuolisen henkilön valvonnassa 17.8.2022. Kaikki voitot jaetaan. Päävoiton voittajalle luovutetaan bonus, mikäli hänen tarjouksessaan näin on ilmoitettu. Bonussumma voi vaihdella tarjouksesta toiseen.
4. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron.
5. Voittajille ilmoitetaan voitoista kirjeitse, ja voitot toimitetaan heille kolmen viikon kuluessa arvonnasta. Jos voittajaa ei tavoiteta, voitto luovutetaan hyväntekeväisyyteen kuusi kuukautta arvonnan jälkeen. Virallinen luettelo voittajista on pyynnöstä saatavissa maksutta neljä viikkoa arvonnan jälkeen.
6. Suurimpien voittojen voittajat (nimet ja kuvat) voidaan julkistaa Valitut Palat- ja Meidän Suomi -lehdissä, Valittujen Palojen internetsivuilla sekä muissa Valittujen Palojen arvontoja koskevissa yhteyksissä.
7. Arvontatoimituksen ohjesääntö ja arvontapöytäkirja säilytetään arvonnan järjestäjän hallussa.
8. Mahdolliset huomautukset on esitettävä kirjallisesti kahden kuukauden kuluessa arvonnasta. Kaikki arvontaa koskevat tiedustelut pyydetään lähettämään osoitteeseen Valitut Palat/Arvonta-asiat, PL 106, 00381 Helsinki. Arvonnan järjestää Valitut Palat / CIL Suomi Oy.

Virallisen valvojan vahvistus

Super-arvonnassa ovat mukana kaikki ohjeiden mukaisesti palautetut vastaukset sekä arpanumerot, joiden on ilmoitettu osallistuvan arvontaan automaattisesti. Myös Ei-vastaukset osallistuvat Super-arvontaan. Arvonta suoritetaan tietokoneella arvontatoimituksen ohjesääntöä noudattaen.

Sari Valovirta
ylikonstaapeli

Kulta-arvonta

Arvonta järjestetään ajalla 14.6.2021 – 11.7.2022. Vain tilaajille tarkoitettu Kultavoitto-arvonta arvotaan 22.7.2022. Arvontaan osallistuvat kaikki ne tilaajat, jotka ovat toimineet ohjeiden mukaan. Arvonta suoritetaan Valittujen Palojen arvontatoimituksen ohjesäännön mukaisesti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta kirjeitse. Voittaja julkistetaan Valittujen Palojen arvontoja koskevissa yhteyksissä. Arvonnan järjestäjän henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan. Muilta osin noudatetaan pääarvontamme sääntöjä.

Onnenosuma-klubin säännöt

Onnenosuma-klubin jäsenet saavat kuukausittain sähköpostitse huipputarjouksia, etuja ja voittomahdollisuuksia CIL Suomi Oy / Valituilta Paloilta ja sen konserniyhtiöiltä. Jäsenet saavat sähköpostitarjouksia ja etuja myös Valittujen Palojen luotettavilta yhteistyökumppaneilta seuraaviin aihealueisiin liittyen: terveys, matkailu, ruoka, vapaa-aika, hyvinvointi, asuminen ja autot.

Onnenosuma-arvonnassa arvotaan voittosumma kuukausittain ja lisäksi lukuisia pikavoittoja aina osallistumiskoodien aktivoinnin yhteydessä.

Klubiin kuuluminen ei edellytä tuotteiden ostamista. Voit koska tahansa erota klubista klikkaamalla sähköpostien lopussa olevaa linkkiä. Onnenosumaklubin jäsenyys on maksuton ja voimassa toistaiseksi.

Valitut Palat pidättää oikeuden arvontojen sääntöjen muuttamiseen sekä niiden keskeyttämiseen. Kaikki Onnenosumaa koskevat tiedustelut pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen onnenosuma@valitutpalat.fi

Askon sisustuslahjakortti -arvonta

Valitut Palat järjestää arvonnan, jonka palkintona on Askon-lahjakortti. Arvontaan osallistuvat kaikki 30.3.2021 mennessä ohjeiden mukaan vastanneet. Arvonta suoritetaan Valittujen Palojen arvontatoimituksen ohjesäännön mukaisesti 2.4.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittaja voidaan julkistaa Valittujen Palojen arvontoja koskevissa yhteyksissä, muun muassa Valittujen Palojen Facebook-sivulla. Valittujen Palojen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Onnenosuma asiakaskyselyn palkinto

Valitut Palat järjestää arvonnan, jonka palkintona on Valitut Palat verkkokaupan 50 euron lahjakortti. Arvontaan osallistuvat kaikki 30.6.2022 mennessä ohjeiden mukaan vastanneet. Arvonta suoritetaan Valittujen Palojen arvontatoimituksen ohjesäännön mukaisesti 1.7.2022. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittaja voidaan julkistaa Valittujen Palojen arvontoja koskevissa yhteyksissä, muun muassa Valittujen Palojen Facebook-sivulla. Valittujen Palojen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.