Edellinen
Seuraava

Tietoa Valittujen Palojen arvonnoista

Kustannus- ja suoramarkkinointiyhtiö Valitut Palat / CIL Suomi Oy on järjestänyt arvontoja jo useiden vuosikymmenien ajan. Arvonnat herättävät jatkuvasti kiinnostusta, ja siksi pyrimme tässä antamaan vastauksia useimmin esitettyihin kysymyksiin.

Miksi järjestämme arvontoja?

Useimmat ihmiset ilahtuvat saadessaan mahdollisuuden voittaa ja koettavat mielellään onneaan jännittävissä arvonnoissa. Olemme ylpeitä kustantamistamme korkealaatuisista tuotteista, Valitut Palat ja Meidän Suomi -lehdistä, Kirjavalioista, monipuolisista tietokirjoista, laajoista musiikkikokoelmista, laadukkaista musiikkisarjoista ja DVD-tallenteista sekä myymistämme monipuolisista kuvasto- ja erikoistuotteista. Arvonnat ovat tarjouskirjeidemme huomionherättäjiä, jotka pysähdyttävät tutustumaan edullisiin tuotteisiimme. Tuotteidemme korkea laatu antaa puolestaan hyvän syyn vastata tarjouksiin KYLLÄ.

Osallistuminen ei maksa mitään

Valittujen Palojen arvonnoissa ei ole osallistumismaksua, toisin kuin useimmissa rahapeleissä. Kaikki annettujen ohjeiden mukaan, määräajassa meille palautetut arpanumerot osallistuvat arvontaan, ja kaikki voitot arvotaan ja jaetaan sääntöjen mukaisesti.

Miten arvonta tapahtuu?

Tietokone arpoo sääntöjen mukaisesti palautettujen ja tallennettujen numeroiden joukosta voittajan tai voittajat. Suurimmissa arvonnoissamme on mukana viranomaisen edustaja valvomassa, että kaikki tapahtuu ehdottoman puolueettomasti.

Voittoja jaettu yli 11 miljoonan euron arvosta

Valitut Palat on jakanut voittoja 5.9.2023 mennessä 11 118 500 euron arvosta voittoja, jotka ovat jakautuneet 193 000 voittajan kesken. Seuraava voittajamme voit olla sinä! 

Voittajille ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti

Rahavoitoista tiedotamme aina kirjatulla kirjeellä suoraan voittajille. Pyydämme rahavoittojen voittajia ottamaan yhteyttä arvonta-asiainpäällikköömme, joka järjestää voiton luovutuksen voittajan toivomuksen mukaisesti. Tavaravoitot postitamme voittajille onnittelukirjeen kera.

Voittajien julkistaminen

Virallinen luettelo voittajista on pyynnöstä saatavissa Valituista Paloista neljän viikon kuluttua suurimmasta arvonnasta. Suurimpien voittojen voittajien nimet ja kuvat julkaistaan Valitut Palat ja Meidän Suomi -lehdissä sekä nettisivuillamme www.valitutpalat.fi ja Facebookissa www.facebook.com/valitutpalat. Arvontapäivä ja muut arvontoja koskevat yksityiskohdat kerrotaan arvonnan virallisissa säännöissä; säännöt ovat nähtävissä jokaisessa postitse lähettämässämme tarjouksessa, johon liittyy mahdollisuus osallistua arvontaan. 

Tasavertaiset voittomahdollisuudet

Jokaisessa arvonnassamme on luonnollisesti paljon enemmän osallistujia kuin voittoja on jaossa, mutta jokaisella sääntöjen mukaisesti arvontaan osallistuvalla arpanumerolla on tasavertaiset voittomahdollisuudet. Jos saat Valituilta Paloilta samaan arvontaan arpanumeroita useamman kerran, ne kannattaa aina palauttaa; jokainen arpanumero antaa yhden voittomahdollisuuden. Mitä useammilla arpanumeroilla olet mukana, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa. Jos et ehdi tai voi palauttaa joitakin numeroita, se ei vaikuta aikaisemmin palauttamiisi numeroihin; ne säilyvät joka tapauksessa tietokannassamme arvontaan saakka.

Kaikki voitot jaetaan

Sääntöjemme mukaisesti kaikki arvonnoissa arvottaviksi ilmoitetut voitot arvotaan ja jaetaan. Joissakin harvinaisissa tapauksissa, kun arvottua voittajaa ei yrityksistä huolimatta ole tavoitettu, voitto on luovutettu hyväntekeväisyyteen, esimerkiksi lastensairaaloihin, vanhainkoteihin ja nuorisotyöhön.

Päävoitto odottaa pankkitilillä

Jotta päävoitot voidaan varmasti aina maksaa ajallaan ja sääntöjen mukaisesti, Valitut Palat tallettaa etukäteen pankkiin riittävän rahasumman nimenomaisesti tätä tarkoitusta varten.

Voitot ovat voittajille verottomia

Valitut Palat maksaa voitoista arpajaisveron, joten rahavoitot luovutetaan voittajille puhtaana käteen.

Vain vastaamalla voit voittaa

Voidakseen voittaa suurissa arvonnoissamme osallistujien on palautettava saamansa arvontatositteet arpanumeroineen ohjeiden mukaisesti kulloinkin annetussa määräajassa. Vastausohjeet annetaan arvontatositteissa. Joissakin tapauksissa arpanumeroita ei tarvitse palauttaa, vaan ne tallennetaan tiedostoomme valmiiksi arvontaa varten (tästä kerrotaan tarjouksissa erikseen). Voittomahdollisuuksia voidaan tarjota myös puhelimitse tai internetissä.

Annettu vastausaika

Arvonnoissamme mainittu vastausaika tarkoittaa sitä aikaa, joka asiakkaalla on tarjoukseen tutustumiseen. Sen lisäksi laskemme kolme arkipäivää arvontatositteen kulkuun postitse. 

”Olet jo voinut voittaa!”

Joskus suoritamme arvonnan jo ennen tarjouksen lähettämistä. Tällöin voittonumero arvotaan etukäteen ja pidetään salaisena annettuun määräpäivään saakka. Voittajan henkilöllisyys selviää vasta, kun arpanumero tarkistetaan Valittujen Palojen arvontatoimituksen ohjesäännön mukaisesti.

Osallistumisoikeus

Oikeus osallistua Valittujen Palojen järjestämiin arvontoihin on jokaisella, joka saa henkilökohtaisia arpanumeroita. Samaan arvontaan voi osallistua useilla arpanumeroilla eli arpanumerot kannattaa palauttaa joka kerta.

Myös ”EI”-vastaukset osallistuvat arvontaan

Ellei kyseessä ole vain tilaajille tarkoitettu arvonta, sinulla on mahdollisuus voittaa täysin riippumatta siitä, vastaatko tarjotulle tuotteelle KYLLÄ vai EI – eli riippumatta siitä, tilaatko tarjotun tuotteen vai osallistutko pelkästään arvontaan. Liitämme tarjouskirjeisiimme usein erilliset KYLLÄ- ja EI-vastauskuoret siksi, että pystymme näin käsittelemään meille saapuvan postin sujuvammin, ja tilaajat saavat haluamansa tuotteen mahdollisimman nopeasti. EI-kuorissa saapuneet tositteet toimitetaan suoraan tietokoneelle tallennettaviksi. KYLLÄ-kuorissa saapuneet tositteet toimitetaan puolestaan tilausten käsittelyyn, missä myös arpanumerot tallennetaan tietokoneella.

Vain tilaajille tarkoitetut arvonnat

Kesällä 2011 tuli voimaan laki, joka mahdollistaa myös pelkästään tilaajille järjestetyt arvonnat. Kun tällainen arvonta on kyseessä, siitä kerrotaan selkeästi tarjousaineistossa.

Asiakasneuvojat ovat valmiina palvelemaan

Jos kaipaat lisätietoja arvonnoistamme, tarjouksistamme tai tuotteistamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Kun kirjoitat tai soitat meille, ole hyvä ja kerro aina asiakasnumerosi; se auttaa meitä palvelemaan sinua nopeasti. Yhteystietomme löydät seuraavalta sivulta.

Onnea arvontoihin!