Previous
Next

Osallistu Silmäasema-arvontaan!

Nyt voit voittaa omiin tarpeisiisi sopivat, juuri sinulle räätälöidyt silmälasit Silmäasemalta. Palkintoon kuuluu näöntutkimus, jossa asiantuntijamme kartoittaa voittajan yksilölliset näkemisen tarpeet. Voittaja pääsee valitsemaan mieleisensä merkkikehykset Silmäaseman laajasta kehysvalikoimasta ja saa niihin itselleen räätälöidyt yksi- tai moniteholinssit tarvittavine lisäominaisuuksineen.

Laadukkaita, yksilöllisiä ratkaisuja

Me Silmäasemalla panostamme erityisesti linssien laatuun. Elämäntapaasi tukeva yksilöllinen ja uusinta teknologiaa käyttäen valmistettu linssi on arvokkaampi kuin varastosta löytyvä peruslinssi, mutta se myös palvelee näkötarpeitasi paremmin. Asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan asiakkaan tarpeisiin sopivat linssit laajasta valikoimastamme.
  • Moniteholinssit ovat täydelliset silloin, kun tarvitsee nähdä tarkasti sekä lähelle että kauas.
  • Yksiteholinssit sopivat hyvin yleislaseiksi lapsille ja nuorille sekä aikuisille, joilla ei vielä ole ikänäön tuomia haasteita.
  • Lähipainotteiset linssit ovat toimiva linssiratkaisu näyttöpäätetyöhön ja toimistotyöskentelyyn.

Palkintona vapaavalintaiset silmälasikehykset ja linssit, arvo jopa n. 1800 €. Osallistumisaika arvontaan on 23.5.2022 saakka.