Previous
Next

Koti ja puutarha

joululahja

Vinkkejä persoonallisiin joululahjoihin!

Persoonalliset ja itse tehdyt lahjat ilahduttavat enemmän kuin kaupasta hankittu koriste-esine, jolla ei edes välttämättä ole paikkaa ystäväsi kodissa. Tässä muutamia vinkkejä itse tehtyihin lahjoihin.

Näin voit hyödyntää tuttuja aineita

32 uutta tapaa hyödyntää tutut aineet

Nämä vinkit kanattaa hyödyntää: Arjen siivousniksit ALUMIINIFOLIOLLA PANNUT PUHTAIKSI. Etkö löydä keittiösientä? Kannattaa hyödyntää alumiinifolion ominaisuuksia puhdistamisessa. Rypistä pala foliota ja kuuraa sillä ruostumatonta terästä olevat pannut. Vältä kuitenkin koskemasta

Siivoaminen kannattaa tehdä oikein.

Siivoa alusta asti oikein

Siivoamisen taidossa kaikki ovat oikeastaan itseoppineita, mutta tälläkin saralla on asiantuntijoita, joiden ammattimaisilla tekniikoilla sinäkin voit tehdä siivoamisesta helpompaa.

himmeli_ohje

Himmelin teko-ohje

Himmeli on perinteinen suomalainen joulukoriste, josta on iloa vuosikymmeniksi. Olki on halpa materiaali, josta on valmistettu kautta aikojen muitakin joulukoristeita.

halloween

13 halloween-seuraleikkiä

Pelatkaa seuraavissa halloween-juhlissa näitä uusia ja hauskoja pelejä, jotka sopivat hyvin sekä lapsille että aikuisille.

sisustus-paakuva

Halloween-koristeita: 12 helppoa askarteluideaa

Saitpa askartelukuumeen sitten tekemällä itse lastesi naamiaisasut tai koristelemalla kurpitsoita, tai olitpa ryhtymässä askartelupuuhiin ensimmäistä kertaa, näillä halloween-askarteluohjeilla koristelet kotisi helposti ja edullisesti – ilman, että ne näyttävät halvalta.