Edellinen
Seuraava

Voita rentouttava miniloma valitsemassasi Sokos Hotellissa!

Aina ei tarvitse lähteä kauas saadakseen lomatunnelman.

Miniloma valitsemassasi Sokos Hotellissa tuo kaivattua vaihtelua arkeen. Valitse itsellesi parhaiten sopiva ajankohta ja paikkakunta.  Lahjakortin arvo on 500 euroa ja se käy kaikissa Suomen Sokos Hotelleissa ja on voimassa vuoden loppuun.

Arvonnan säännöt

Valitut Palat järjestää arvonnan, jonka palkintona on 500 euron arvoinen lahjakortti Sokos Hotelleihin. Lahjakortti käy kaikkiin Sokos Hotellin toimipaikkoihin Suomessa. Arvontaan osallistuvat kaikki 2.5.2021 mennessä ohjeiden mukaan vastanneet. Lisäksi kaikki arvontaan osallistuvat saavat ilmaisen AIG:n Lompakkoturva-vakuutuksen (Vakuutusehdot). Arvonta suoritetaan Valittujen Palojen arvontatoimituksen ohjesäännön mukaisesti 3.5.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittaja voidaan julkistaa Valittujen Palojen arvontoja koskevissa yhteyksissä, muun muassa Valittujen Palojen Facebook-sivulla. Valittujen Palojen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan. Arvontaan osallistumalla henkilö hyväksyy, että Valitut Palat luovuttaa vakuutuksen voimaan saattamiseksi tarpeelliset henkilötiedot AIG:lle. AIG voi vahvistaa Lompakkoturva-vakuutuksen puhelimitse ja samalla esitellä muita AIG:n vakuutuksia.

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä AIG:n tietosuojakäytännöstä. Tästä saat lisätietoja Valittujen Palojen tietosuojasta.

Jätä yhteystietosi ja osallistu arvontaan!