Previous
Next

Osallistu Nivea-arvontaan

Arvomme 10 kpl Nivea-tuotesettiä. (tuotesetin arvo 50 €)

Voita itsellesi NIVEA Q10 Power -tuotesetti ja anna ihollesi sen tarvitsemaa hoitoa! Palkinto sisältää uuden NIVEA Q10 Power -yöseerumin, NIVEA Q10 Power -päivävoiteen ja NIVEA Q10 Power -silmänympärysvoiteen. NIVEA Q10 Power -voiteiden patentoitu koostumus sisältää Q10:ä, joka on 100% identtinen ihon oman Q10:n kanssa. Q10 toimii ihon luonnollisena puolustuksena ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan sekä suojaavana antioksidanttina.

 Uusi NIVEA Q10 Power Ultra Recovery Night Serum -yöseerumi vähentää ryppyjä ja kiinteyttää ihoa yön aikana. Seerumi tukee ihon palautumis-, korjaus- ja uusiutumisprosesseja. Tehokas koostumus sisältää 2x enemmän* Q10-koentsyymiä. Ihanan rentouttava Sweet Night -tuoksu rauhoittaa mieltä ja valmistelee sen yöunille. Sopii kaikille ihotyypeille. *NIVEA Q10 -yövoiteeseen verrattuna.

 NIVEA Q10 Power Firming -päivävoide kiinteytää ihoa ja pitää sen pehmeänä ja kosteutettuna, samalla taistellen tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan.

 NIVEA Q10 Power Firming -silmänympärysvoide minimoi tummuutta silmänympärysiholla ja tekee siitä näkyvästi kiinteämmän. Vähentää ryppyjä silmien ympärillä, tekee ihosta pehmeän ja kosteuttaa pitkävaikutteisesti.

Arvonta päättyy 23.10.2022 ja tuotesetit arvotaan 26.10.2022. Osallistu arvontaan täyttämällä alla oleva lomake ja klikkaamalla ”Lähetä vastaukset”.

Valittujen Palojen tietosuoja