1/2 l laimentamatonta mustaviinimarjamehua
2–3 katkaistua kanelitankoa
6–8 kokonaista neilikkaa
10 kardemumman siementä
4 maustepippuria
(6–10 palaa sokeria)
1/2 l punaviiniä
(1/2 dl kirkasta viinaa, esim. vodkaa)

Lisäksi:
50 g kuorittuja ja suikaloituja manteleita
1 dl rusinoita

4–6 annosta

Kuumenna mehu mausteiden kanssa hitaasti kiehuvaksi. Lisää tarpeen mukaan sokeripaloja ja punaviini.

Kuumenna mehu uudestaan höyryäväksi, mutta älä keitä sitä enää.

Lisää halutessasi kirkas viina. Siivilöi glögi mukeihin tai laseihin, joissa on lusikat lämpöä johtamassa. Tarjoa lisänä mantelisuikaleiden ja rusinoiden seosta.
Lue lisää: 

Martan piparkakut

Kinkun paisto-ohje

Näin valmistat upean jäälyhdyn