Gojimarjat nousivat suureen suosioon superfoodina muutama vuosi sitten, ja nykyään ne kuuluvat jo monen tavallisenkin ruokakaupan valikoimaan. Punaiset, suipot marjat sisältävät runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Pukinpensaisiin kuuluva gojimarja on kotoisin Himalajalta, ja marjoja on käytetty kiinalaisessa lääketieteessä jo vuosisatojen ajan. Gojimarjaa voi viljellä meilläkin ja tuoreita marjoja voi napostella sellaisenaan. Kaupoissa gojimarjat myydään kuivattuina. Kuivatut marjat sopivat hyvin myslin tai jogurtin joukkoon, ja niistä voi myös hauduttaa teetä. Koska gojimarjat eivät ole yhtä makeita kuin monet muut marjat, niitä voi käyttää myös ruoanlaitossa esimerkiksi salaateissa tai kastikkeen joukossa. Smoothieta varten kuivatut marjat on hyvä liottaa, jolloin myös liotusvesi käytetään smoothieen.