Previous slide
Next slide

15 ystävänpäivälahjaa, joita naiset todella toivovat

ystävänpäivälahja
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Kirjoittanut: FELISSA BENJAMIN ALLARD
Kukat ja suklaa ovat toki loistavia lahjoja, mutta toisaalta voit yllättää rakkaasi antamalla hänelle ystävänpäivänä jotain, jota hän salaa toivoo. Olemmekin koonneet listan lahjaideoista, jotka takuulla sulattavat rakkaasi sydämen.

Kiireetön aamu

Kuva:ISTOCK/SERGEEVAt

Pitkään nukkuminen aamulla kuulostaa taivaalliselta ajatukselta myös niille, joilla ei ole lapsia. Unohda kiireet sekä tarve nousta sängystä heti heräämisen jälkeen! Anna rakkaasi sen sijaan nauttia kiireettömästä päivästä, jolloin hän voi viettää vaikka koko päivän sängyllä loikoillen ja jolloin suurin huolenaihe on valita mitä katsoa televisiosta. Auta kumppaniasi aloittamaan päivä pirteällä jalalla tarjoilemalla hänelle esimerkiksi aamiaista sänkyyn.

Hotelliluksusta kotiin

Kuva:ISTOCK/GREENP

Mikäli kumppanisi nauttii sängyssä pötkötellystä ja arvostaa yöuniaan, mikä olisikaan parempi lahja kuin uusi laadukas sijauspatja? Uuden sijauspatjan hankkimalla säästät sievoisen summan verrattuna kokonaan uuden patjan ostamiseen tai hotelliyöhön laatuhotellissa, mutta saat silti lähes kaikki samat mukavuudet. Ensiluokkainen patjatäyte tarjoaa saman tunteen kuin aito hanhen- tai ankanuntuva, ja se takaa maittavat ja virkistävät yöunet.

Auta kotitöissä

Kuva:ISTOCK/ROBEDERO

Vaikka olisitkin ahkera siivoaja, löytyy talosta aina tekemättömiä töitä. Kenties paras tapa muistaa kodinhengetärtäsi ystävänpäivänä on hoitaa kaikki kotityöt hänen puolestaan päivän ajan – pese pyykit, tiskaa tiskit ja vie roskat! Näin annat rakkaallesi aidosti rentouttavan päivän, jolloin hänen ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Muista kuitenkin, että joka kerta kun pyydät häntä neuvomaan miten mikäkin askare tulisi tehdä, laskevat pisteesi hänen silmissään. Selvitä siis etukäteen, mikä on paras pesuohjelma valkopyykille ja mihin laatikkoon lasten yöpaidat laitetaan.

Hieronta

Kuva:ISTOCK/NKS_IMAGERY

Aikuisuus on toisinaan kovaa työtä, joten jokainen ansaitsee silloin tällöin rentoutushetken. Monet hierontasalongit tarjoavat hierontalahjakortteja, joilla voit tarjota paremmalle puoliskollesi rentouttavan iltapäivän.

Hierontarulla

Kuva:VIA AMAZON.COM

Jos hierontapöydällä makaaminen ei ole rakkaasi juttu, voit auttaa häntä rentoutumaan kotoa käsin hankkimalla hänelle hierontarullan. Rullan avulla voit joko itse hieroa tämän kipeytyneitä lihaksia tai antaa hänen hoivata niitä itse. Tämä lahja auttaa rakastasi paitsi takuuvarmasti rentoutumaan, se myös parantaa verenkiertoa ja vähentää lihaskipua.

Mani- tai pedikyyri

Kuva:ISTOCK/PETRENKOD

Jokainen nainen nauttii pienestä hemmottelusta. Lahjoita rakkaallesi siis aika manikyyriin tai pedikyyriin. Se on voi olla hemmotteluhetki, johon hänellä ei usein välttämättä ole aikaa tai energiaa, ja samalla piristät sekä hänen päiväänsä että käsiään. Useimmat paikalliset kauneushoitolat myyvät lahjakortteja.

Jalkakylpy kotona

Kuva:VIA AMAZON.COM

Arjessa aika on usein kortilla, joten rakkaasi ei välttämättä jaksa raahautua kauneushoitolaan pitkän päivän jälkeen. Mutta entä jos toisit kauneushoitolan kotiinne? Kotikäyttöinen jalkakylpylaite tarjoaa luksusta, josta nainen voi nauttia vuoden ympäri vaikka kotisohvalla istuessaan. Hierova rulla kuorii ja virkistää väsyneet jalat, kun taas raspikivi auttaa poistamaan kertyneitä kovettumia.

Kokkaa kotoinen kynttiläillallinen…

Kuva:ISTOCK/HALFPOINT

Ystävänpäivänä ravintoloissa on yleensä tarjolla erikoisempi (lue: kalliimpi) menu ja lisäksi jo itse pöytävarauksen saaminen voi osoittautua hankalaksi, ellet halua syödä illallista jo puoli kuudelta. Joten miksi et sen sijaan tarjoaisi rakkaallesi itse valmistamasi aterian kotona? Kyseessä ei tarvitse olla kuuden ruokalajin illallinen, mutta voit tehdä illasta ainutlaatuisen etsimällä romanttisia ideoita ja reseptejä, joissa on yksinkertaiset ja selkeät ohjeet. Muista, että ajatus on aina tärkein. Kruunaa illallinen suussa sulavalla suklaajälkiruoalla, ja rakkaasi tulee kiittämään sinua.

… ja muista tiskata tiskit

Kuva:ISTOCK/PEOPLEIMAGES

Tämän tulisi olla itsestään selvää. Älä kokkaa usean ruokalajin ateriaa rakkaallesi ja oleta, että hän innosta hihkuen hyökkää ohessa syntyneen tiskivuoren kimppuun. Moinen urakka latistaisi minkä tahansa illan tunnelman, erityisesti ystävänpäivänä.

Kokeile ruokakassia

Kuva:ISTOCK/MEDIAPHOTOS

Jos ruoanlaitto ei ole suurin vahvuutesi, kannattaa tilata kotiisi ruokakassi. Palvelut, kuten Anton & Anton, Komero, Makuviikko ja Sannan ruokakassi, vähentävät reseptien valintaan kuuluvaa pähkäilyä sekä kaupassa juoksemiseen kuluvaa aikaa. Ruokakassipalvelussa sinulle lähetetään sekä selkeät ja helpot reseptit että kaikki niihin tarvittavat raaka-aineet – näin ollen sinun ei tarvitse metsästää kaupan hyllyiltä esimerkiksi harissatahnaa tai eksoottisempia kasviksia. Lisäksi voit antaa rakkaasi vapaasti valita, mitä ruokia hän haluaisi maistaa.

Suoratoistopalvelu televisiolle ja elokuville

Kuva:ISTOCK/FILADENDRON

Televisiosarjoista ja elokuvista pitävälle henkilölle mikään ei tuota suurempaa iloa kuin lahjatilaus suoratoistopalveluun, kuten Netflix, HBO tai Viaplay. Suoratoistopalvelun avulla rakkaasi voi katsella lempisarjojaan ja -elokuviaan silloin, kun se hänelle itselleen parhaiten sopii. Voitte vaikka yhdessä kääriytyä sohvalle suuren popcorn-kulhon kanssa.

Suunnittele yllätystreffit

Kuva:ISTOCK/IVANKO_BRNJAKOVIC

Useimmat pariskunnat pyrkivät tekemään jotain erityistä ystävänpäivänä, mutta Men’s Health -lehden kyselyn mukaan suurin osa pariskunnista suunnittelee aktiviteetit yhdessä. Yhteisten suunnitelmien sijaan voit kuitenkin yllättää rakkaasi ja huolehtia kaikista järjestelyistä hänen tietämättään.

Kylpylähoito

Kuva:ISTOCK/VALUAVITALY

Kuten edellä jo mainittiin, pieni hemmotteluhetki on aina tervetullut lisä naisen arkeen. Kylpylähoito, kuten kasvojen tai koko vartalon kuorinta ja kosteutus, saa rakkaasi tuntemaan olonsa virkistyneeksi useamman päivän ajan.

Kasvonaamio kotona

Kuva:ISTOCK/ANDREUSK

Toisinaan kylpylään tai kauneushoitolaan raahautuminen voi kuitenkin tuntua liian suurelta vaivalta. Siinä tapauksessa voit hankkia rakkaallesi kotikäyttöisiä kasvonaamioita, joilla hän voi hemmotella itseään aina silloin kun haluaa – vaikka samalla kuin katsoo uutta suosikkisarjaansa Netflixistä. Lisäpisteitä saat, jos annat hänen laittaa sinullekin naamion.

Ota hoitovastuu lapsista

Kuva:ISTOCK/GEBER86

Mikään ei tuota kiireiselle ja väsyneelle äidille yhtä suurta nautintoa kuin päivä, jolloin hän voi rauhassa rentoutua tietäen, että joku muu huolehtii lapsista. Ja kaikki tämä ilman turhaa syyllisyyden tunnetta. Anna rakkaasi unohtaa hetkeksi tehtävälistat, askareet, perheateriat ja muu, ja vain nauttia omasta rauhasta kokonaisen päivän ajan. Ja mitä teetkin, älä kutsu sitä ”vain” lasten vahtimiseksi.

Lue lisää
Ystävänpäivä
28 pariskuntaa paljastaa, miten he löysivät ”sen oikean”
12 tapaa viestiä rakkaudestasi