Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava
Previous slide
Next slide

Ruoka ja viini

Mistä vanilja tulee?

Aika tutustua vaniljaan ja sen sisarukseen vanilliiniin. Maailmassa, jossa valittavana on loputtomasti eri makuja, vaniljassa on jotain lempeän rauhoittavaa. Siinä ei ole umamin jännitystä eikä se hämmennä makunystyröitä kuten McDonald’sin

Kananmuna – Onko turvallista syödä vanhentuneita munia?

Lojuuko jääkaapissasi laatikollinen kananmunia? Jos kananmunien parasta ennen -päiväys on mennyt ohi, älä kiirehdi heittämään kananmunia pois. Seuraavassa tarkastellaan, mitä tuo päivämäärä oikeasti tarkoittaa ja kerrotaan, mistä tietää, onko kananmuna

Onko avokado hedelmä vai kasvis?

Ne ovat monikäyttöisiä, terveellisiä ja kasvisaterian herkullisin osa. Mutta onko avokado hedelmä vai kasvis? Nyt saamme vastauksen kiperään kysymykseen! Paras tapa nauttia avokadoa on toki paahtoleivällä uppomunan ja mausteiden kanssa.

Sinapin terveysvaikutukset

Tämän parsakaalin ja keräkaalin sukulaisen pienistä siemenistä tehdään yhtä kaikkien aikojen suosituimmista mausteista. Sinappi on kuitenkin paljon muutakin kuin makuhermoja kutkuttava herkku.

pensasmustikka

Ravintorikas pensasmustikka on metsämustikan makeampi serkku

Pensasmustikka on moneen taipuva, ravintorikas marja, joka on täynnään antioksidantteja. Lue tästä, mitä tiede kertoo pensasmustikoiden ravitsemuksellisesta arvosta, niiden terveydelle tuomista hyödyistä ja niiden sisältämästä energiasta.