Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava
Previous slide
Next slide

Ruoka ja viini

kanakeitto

Lämmittävä kanakeitto purjosta ja lehtikaalista

Tämä keitto on koko perheen lohturuokaa parhaimmillaan. Se sisältää mureaa broileria, maukasta lehtikaalia, pehmeää purjoa ja vitamiinipitoisia luumuja, joten pysyt energisenä koko päivän. Tarjoile keitto rapean patongin kanssa.

nauris käytössä

Juustoinen kasvisfrittata

Pehmeät nauriit antavat pippurista potkua ja paljon kuituja kesäkurpitsalle ja tomaateille tässä kerrostetussa munakkaassa. Maut kruunaa paahdettu briekuorrutus.

tonnikala

Tuoretta tonnikalaa ja raikasta papusalaattia

Mikä olisikaan parempi tapa saada välttämättömiä omega-3–rasvahappoja? Asettele tonnikalasuikaleet sitruunalla, valkosipulilla ja basilikalla maustetun papusalaatin viereen, niin herkullinen lounas tai alkuruoka on valmis.

härkäpapu

Lämpimiä perunoita ja härkäpapuja

Pähkinäiset uudet perunat ja kuitupitoiset härkäpavut muodostavat elegantin, makujen kyllästämän lämpimän salaatin. Lorauta niiden päälle yrttietikkaa ja tarjoile lehtimangoldin lehtien päällä.

avokado

Makoisat avokado-munakoisotornit

Täyteläinen halloumijuusto antaa välimerellisen aromin näille pienille torneille, jotka saavat viekoittelevaa rakennetta ja makua auringon kypsyttämistä vihanneksista. Lisää vain tomaattisalaatti.

linssikeitto

Kermainen linssikeitto ja krutonkeja

Piristä täyteläisen ja täyttävän linssikeiton makua odottamattomalla avokadon, kevätsipulin ja sitruunankuoren yhdistelmällä. Täysjyväkrutongit tuovat keittoon rapeutta.