Previous slide
Next slide

Horoskooppisi paljastaa vuoden 2021 onnekkaimmat ja haastavimmat kuukaudet

horoskooppi_2021
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Kirjoittanut: Heidi Rose Robbins
Selvitä milloin on hetkesi loistaa!

Horoskooppi: parhaat tärpit uudelle vuodelle

Vuosi 2020 oli ollut suunnattoman haastava meille kaikille. Vaikka sen jättämät jäljet eivät häviäkään yhdessä yössä, on silti syytä odottaa tulevaa vuotta rohkein mielin. Vuoden 2021 astrologia antaa vahvoja viitteitä innovaatiosta, ryhmätyöstä ja uusista mahdollisuuksista, vaikkakin tietyt kuukaudet pitävät sisällään enemmän potentiaalia kuin toiset. Katso myös, mitä kiinalainen horoskooppisi lupaa tulevalle vuodelle.

Mitä tarkalleen ottaen tapahtuu?

Joulukuussa 2020 Jupiter ja Saturnus siirtyivät Vesimiehen tähdistöön, joka hallitsee yhteisöllistä luovuutta, vapautta ja demokratiaa. Vesimies on myös yksi suurista ihmisystävällisistä merkeistä, joka muistuttaa, että emme ole koskaan yksin. Se myös tukee teknologista kehitystä ja innovatiivista ongelmanratkaisua. Kun Jupiter ja Saturnus vaikuttavat samanaikaisesti, henkinen kapasiteettimme kasvaa ja luomme uusia rakenteita, jotka tukevat tätä kasvua. Myös ripeästi käyttöön otettavat lääketieteelliset ja teknologiset läpimurrot ovat todennäköisiä vesimiehen aikakautena. Jupiter viettää valtaosan vuodesta Vesimiehen tähdistössä muutamaa Kalojen kuukautta lukuun ottamatta, kun taas Saturnus viettää samassa tähdistössä yli kaksi vuotta. Vesimies, tämä on vuotesi!

Uranus jatkaa kulkuaan Härän tähdistön läpi, mikä luo muutosta ja innostusta erityisesti eläinradan maamerkeille, joihin kuuluvat härkä, neitsyt ja kauris. Myös skorpioni näkee itsensä uudessa valossa. Uranus kannustaa ottamaan muutoksen avosylin vastaan. Se pyytää katsomaan ongelmia uudelta kantilta. Panemme asiat uuteen uskoon, siirrymme eteen päin, kehitymme ja vapautamme samalla itsemme.

Katsotaan seuraavaksi, mitä vasta alkanut vuosi pitää sisällään kullekin horoskooppimerkille. Tämä pieni katsaus vuoteen 2021 auttaa sinua ymmärtämään, milloin tähdet ovat puolellasi ja milloin saatat kohdata hankaluuksia. Muista kuitenkin, että mikään ei ole kiveen hakattua. Myös haastavat kuukaudet suovat mahdollisuuksia, joiden lopputulos on kiinni omista valinnoistamme.

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Yksi oinaan parhaista eläinradan ystävistä on vesimies. Tänä vuonna Jupiter ja Saturnus viettävätkin valtaosan ajastaan Vesimiehen tähdistössä, mikä inspiroi sinua kokeilemaan uusia asioita. Tunnet kutsumuksen uudistua ja improvisoida erityisesti työelämässä. Parantelet vanhoja haavojasi kaikilla elämän osa-alueilla, ja haastat itsesi astumaan esiin uusilla tavoilla. Älä kuitenkaan ole liian impulsiivinen tai kärsimätön, vaan pyydä neuvoa ystäviltäsi ennen lopullista päätöstä. Syyskuu ja lokakuu ovat erityisen edullisia rakkauselämällesi, kun taas helmikuu ja heinäkuu voivat suoda lisäpotkua urallesi. Tänä vuonna yhteisön rakentaminen on sinulle erittäin tärkeää.
Onnekkaat kuukaudet: helmikuu, huhtikuu, heinäkuu ja lokakuu
Haastavat kuukaudet: toukokuu ja kesäkuu

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Jatkat tänäkin vuonna oman maailmasi mullistamista. Uranus tähtimerkissäsi takaa, että etsit vapautta ja uudistumisen henkeä. Vaikka muutos ei aina olekaan sinulle mieluista, opettelet vähitellen hyväksymään uusia asioita. Tämä vuosi voi olla urakehityksellesi merkittävä erityisesti tammikuussa ja toukokuussa. Sinua saatetaan koetella ja haastaa uusilla tavoilla. Tunnusta auktoriteettisi. Älä jumitu vanhoihin kaavoihin. Elokuu ja syyskuu ovat romantiikalle otollisinta aikaa, sillä Venus kirkastaa parisuhdenäyttämösi.
Onnekkaat kuukaudet: tammikuu, maaliskuu, toukokuu ja syyskuu
Haastavat kuukaudet: helmikuu ja heinäkuu

Kaksonen (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Tämä vuosi on kaksoselle virkistävä. Jupiter ja Saturnus viettävät valtaosan vuodesta Vesimiehen tähdistössä, mikä sytyttää ja syventää halusi kommunikoida ja samaistua. Mitä sinulla on sanottavanasi? Mitä haluat tässä maailmassa viestiä? Tänä vuonna sinua kuullaan! Urasi saa nostetta helmikuussa ja maaliskuussa. Romanttisesti vuotesi voi myös osoittautua erittäin kiinnostavaksi. Ole erittäin tarkkana tammikuussa ja lokakuussa. Älä kuitenkaan hajauta energioitasi yksityis- tai työelämässäsi. Keskity siihen, mitä todella haluat, ja uskalla tavoitella sitä. Katso täältä, miten voit hyödyntää horoskooppimerkkisi parhaita puolia ansaitaksesi enemmän rahaa.
Onnekkaat kuukaudet: helmikuu, huhtikuu, kesäkuu ja lokakuu
Haastavat kuukaudet: maaliskuu ja syyskuu

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Rapu lämpenee hiljalleen vuodelle 2021. Alkutaipaleesi voi olla melko varovainen, mutta maaliskuuhun mennessä tunnet saavasi rutkasti uutta potkua. Tänä vuonna sinun on hyvä syventää itseymmärrystäsi, joten opiskele, pohdi, tutkiskele ja pidä päiväkirjaa. Vaikka sinulla onkin tapana suhtautua asioihin melko henkilökohtaisesti, saatat tänä vuonna tarkastella elämääsi objektiivisemmalta kantilta, jolloin kykenet ratkaisemaan ongelmia tehokkaammin ja irrottautumaan niistä. Voit visioida jotakin uutta urallesi maaliskuussa ja huhtikuussa. Romanttisesti lokakuu ja marraskuu ovat erityisen hedelmällisiä. Vältä kuitenkaan lyöttäytymästä yhteen näiden horoskooppimerkkien kanssa.
Onnekkaat kuukaudet: maaliskuu, kesäkuu, heinäkuu ja marraskuu
Haastavat kuukaudet: helmikuu ja lokakuu

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Tämä vuosi on leijonalle tehokas. Jupiter ja Saturnus viettävät valtaosan vuodesta Vesimiehen tähdistössä, joka on Leijonaa vastatusten. Tänä vuonna sinun tulee jakaa osaamisesi ryhmissä ja koota liittolaisia, jotta voitte loistaa yhdessä. Sinun tulee myös jakaa leijonalle ominainen valokeilasi tullaksesi osaksi jotakin suurempaa. Osallistu sellaisten ryhmien toimintaan, jotka omistavat aikansa maailman parantamiselle. Toukokuu ja kesäkuu voivat olla urallisesti jännittäviä aikoja. Ihmissuhteiden merkitys korostuu tammikuussa ja helmikuussa, jolloin saatat tehdä suuria sitoumuksia parisuhteessa.
Onnekkaat kuukaudet: helmikuu, huhtikuu, elokuu ja joulukuu
Haastavat kuukaudet: toukokuu ja lokakuu

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Vuonna 2021 inspiroidut energian- ja ajankäyttösi hiomisesta, jolloin haluat panostaa hyvinvointiisi. Jos haluat kokeilla uutta harrastusta, anna leipomiselle mahdollisuus. Älä kuitenkaan takerru perfektionismiin, vaan ole läsnä ja ota pieniä edistysaskelia. Maaliskuuhun mennessä olet jo päässyt hyvään vauhtiin. Jupiter ja Saturnus Vesimiehen tähdistössä saavat älykkyytesi ja tarkkanäköisyytesi syttymään. Vuosi voi osoittautua idearikkaaksi, mikä saattaa tuoda positiivisia muutoksia työelämääsi erityisesti helmikuussa ja toukokuussa. Romanttisesti heinäkuu ja elokuu ovat jännittäviä aikoja.
Onnekkaat kuukaudet: helmikuu, toukokuu, elokuu ja joulukuu
Haastavat kuukaudet: kesäkuu ja marraskuu

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Tänä vuonna vaa’an sosiaalinen elämä kukoistaa. Jupiter ja Saturnus Vesimiehen tähdistössä kertoo, että sinun kannattaisi tutustua uusiin ihmisiin, aloittaa syvällisiä keskusteluja ja syventää suhteita. Romanttiset suhteet tulevat korostumaan erityisesti helmikuussa ja huhtikuussa. Urasi osalta vuosi lupaa yhteistyötä ja uusien verkostojen rakentamista. Tänä vuonna tulet olemaan huomion keskipiste niin työ- kuin yksityiselämässäkin. On aikasi loistaa! Tiesitkö, että valtaosa miljardööreistä on horoskooppimerkiltään vaakoja?
Onnekkaat kuukaudet: helmikuu, huhtikuu, kesäkuu ja lokakuu
Haastavat kuukaudet: heinäkuu ja joulukuu

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Tänä vuonna skorpioni keskittyy kotiin ja perheeseen. Uranus liikkuu Härän tähdistössä kohti kumppanuusaluettasi, jolloin saatat saada selkeyttä tiettyihin ihmissuhteisiin niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Joidenkin suhteiden on aika muuttua ja toisten tulla tiensä päähän. Tämä voi myös laittaa alulle uusia romanttisia suhteita, joille erityisesti toukokuu on oivallista aikaa!
Onnekkaat kuukaudet: maaliskuu, toukokuu, heinäkuu ja marraskuu
Haastavat kuukaudet: helmikuu ja elokuu

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Jupiterin ja Saturnuksen asennot Vesimiehen tähdistössä ovat harmoniassa oman tähtimerkkisi kanssa, mikä tarkoittaa, että tunnet olosi vapautuneemmaksi ja seikkailunhaluisemmaksi kuin koskaan ennen. Jousimies ja vesimies kukoistavat yhdessä. Tänä vuonna olet jatkuvasti menossa: haluat irtautua arjesta, matkustaa ja oppia jotakin uutta. Sinulla on tavallista enemmän energiaa, joten fyysisyys ja täysipainoinen osallistuminen ovat avainasemassa. Ole kuitenkin varovainen, kun päätät hypätä tuntemattomaan. Muista, että välillä on hyvä olla turvaverkko vastassa. Tammikuussa ja helmikuussa kannattaa verkostoitua hullun lailla. Venus ja Mars sijoittuvat toiseen tulimerkkiin, joten heinäkuusta tulee romanttisesti takuulla kuuma!
Onnekkaat kuukaudet: helmikuu, huhtikuu, heinäkuu ja lokakuu
Haastavat kuukaudet: maaliskuu ja syyskuu

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Tulet kiinnittämään erityistä huomiota taloudelliseen tilanteeseesi tulevana vuonna. Harkitset tarkasti, miten haluat sijoittaa ja käyttää ansaitsemaasi rahaa. Saatat jopa tienata enemmän tänä vuonna! Vuosi on edullinen myös omien pyrkimystesi syvällisempään pohdiskeluun. Kiipeätkö kohti oikeaa vuorenhuippua? Oletko matkalla kohti tavoitteitasi? Haluat arvioida, miten käytät kaikista arvokkaimpia resurssejasi: aikaasi ja energiaasi. Romanttisesti vuosi voi osoittautua kokeilunhaluiseksi ja vapautuneeksi erityisesti kesäkuussa ja elokuussa.
Onnekkaat kuukaudet: tammikuu, toukokuu, elokuu ja joulukuu
Haastavat kuukaudet: huhtikuu ja lokakuu

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Tämä vuosi on sinun, vesimies! Jupiter ja Saturnus ovat tähtimerkissäsi valtaosan vuodesta, mikä tuo mukanaan hyvää onnea ja omistautumista. Tämä vuosi on voimakkaan kasvun aikaa. Jupiter ei ole ollut merkissäsi kahteentoista vuoteen ja Saturnus ei ole vieraillut edes kolmeenkymmeneen vuoteen! Käytä seuraavat kaksitoista kuukautta liittolaisten etsimiseen ja jaa viestisi. Vesimiehet rakastavat innovaatiota, ystävyyttä, vapautta ja ryhmäaktiviteetteja, ja kaikki nämä osa-alueet kokevat piristyksen tänä vuonna. Erityisesti helmikuu on korostunut, sillä Merkurius, Aurinko, Jupiter, Saturnus ja Venus ovat kaikki tällöin merkissäsi. Tunnet valtavia mahdollisuuksia kaikilla elämäsi osa-alueilla. Kiinnitä uraasi erityistä huomiota lokakuussa. Romanttisesti huhtikuu ja heinäkuu ovat mainiota aikaa. Pohditko, mikä olisi paras tapa kehua vesimiestä? Katso täältä parhaat kehut kaikille horoskooppimerkeille.
Onnekkaat kuukaudet: helmikuu, huhtikuu, kesäkuu ja lokakuu
Haastavat kuukaudet: toukokuu ja marraskuu

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Jupiter siirtyy merkkiisi puolessa välissä vuotta 2021. Tämä on oivallista laajentamisen ja mahdollisuuksien aikaa. Jupiter auttaa meitä kaikkia luopumaan asioista, jotka eivät enää palvele meitä edullisella tavalla. Herkkyytesi ja myötätuntosi ovat parhaat vahvuutesi, ja tänä vuonna voit laittaa kykysi hyötykäyttöön. Saatat tuntea tarvetta osallistua vapaaehtoistyöhön tai löytää itsesi auttamasta ystäviäsi vaikeina hetkinä. Työelämässä saatat kehitellä tai visioida suurempaa projektia. Tunnet olevasi erittäin inspiroitunut. Erityisesti marraskuu on rikasta aikaa urallesi. Romanttisesti kesäkuu ja heinäkuu ovat mehukkaita.
Onnekkaat kuukaudet: maaliskuu, toukokuu, heinäkuu ja marraskuu
Haastavat kuukaudet: kesäkuu ja joulukuu

Heidi Rose Robbins tunnetaan “Astrological Love Letters” -sarjan kirjoittajana.

Lue lisää:

Mitä syntymäpäiväsi kertoo luonteestasi?

Horoskooppimerkit, joiden ei pitäisi lyöttäytyä yhteen 

Näin syntymäkuukautesi vaikuttaa terveyteesi