Previous slide
Next slide

Ropax-risteily – Kätevästi kulttuuria, historiaa ja kiehtovia kaupunkeja 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Kirjoittanut: Kristina

Tämä ei ole mikään tavallinen Itämeren risteily! Kristinan kiehtovalla Ropax-yhteismatkalla teet teemaretken Saksan kaupunkeihin tai näet Etelä-Ruotsin aivan uudella tavalla. Täydellinen yhdistelmä kaupunkilomaa ja vaihtuvia merimaisemia.

Jos kulttuuri, hyvä ruoka ja mielenkiintoiset historialliset kohteet ovat sinulle tärkeitä loman elementtejä, Ropax-risteily on vaivaton tapa saada ne kaikki! Kotimainen matkanjärjestäjä Kristina tarjoaa leppoisaa tunnelmaa ja helppoja siirtymiä kohteesta toiseen useamman yön mittaisella yhteismatkalla.

Ohjelmaa on tarjolla sekä päivisin matkakohteissa että siirtymien aikana laivan kannella: teemana saattaa olla vaikkapa musiikki, hyvinvointi tai – Oktoberfestin aikaan – olutkulttuuri!

Merimatkat kuljetaan Finnlinesin STAR-luokan hyvätasoisilla matkustajarahtilaivoilla. Perillä Saksassa matkapakettiin sisältyvät opastetut retket kohteissa ja majoitukset hotelleissa.

Viiden yön visiitti Saksaan

Jylhän kauniit hansakaupungit odottavat! Saksan pitkä historia näkyy ja tuntuu esimerkiksi Hampurissa ja Bremenissä, johon on tarjolla mielenkiintoisia yhteismatkoja. Toisaalta tarjolla on yhdistelmä pohjoisen pikkukaupunkeja ja Berliinin metropolia, sekin viiden yön mittainen napakka paketti.

“Erittäin onnistunut Bremen-Hamburg matka, kiitos oppaamme Sasun ja paikallisten opastuksista. Mukavaa, että jo nähdyistäkin kaupungeista löytyy uutta katsottavaa ja koettavaa. Laivamatka oli huippuhyvä”, luonnehtii yksi palautetta lähettänyt matkustaja.

Valitsitpa minkä tahansa Saksaan suuntautuvan retken, voit olla varma, että näet jotain aivan muuta kuin reittilennoista koostuvalla matkalla: rauhallinen ja aikuismainen tunnelma määrittää matkantekoasi.

Kaupungit ja kohteet on valittu huolella siten, että ne kiinnostavat kävijöitä ja tarjolla on monipuolisia kokemuksia. Opastetut retket ovat tasokkaan oppaan vetämiä, suomenkielisiä ja tahdiltaan sopivan leppoisia – nyt nautitaan elämyksestä!

Eteläisen Ruotsin kulttuurikokemus

Kaukana Tukholman hälystä on piilossa kappale kauneinta Ruotsia: Miltä kuulostaa Gripsholmin linna, Gamla Linköping -ulkoilmamuseo tai Götan kanavan maisema päiväristeilijän kyydistä katsellen? Tai kenties pikaisempi pyrähdys Mälarenjärven vehreissä maisemissa? Nämä ovat helposti saavutettavissa Naantalista lähtevillä risteilyaluksilla, jotka vievät sinut leppoisassa tunnelmassa Itämeren yli.

Tarjolla on neljän ja kolmen yön mittaisia kokemuksia aivan lähellä, mutta silti kulttuuriltaan kiehtovan toisenlaisessa maassa. Hyvin erilainen historia on muokannut länsinaapuristamme Ruotsista yhteiskunnan ja kulttuurin, johon tutustuminen kannattaa!

Suomenkielinen opas osaa kertoa taidokkaasti ja mielenkiintoisesti kohteista, tämän reissun jälkeen olet monta oivallusta rikkaampi. Herkullinen ruoka ja juoma viimeistelevät tunnelman, ja kumpaakin on tarjolla sekä maissa että risteilyaluksen kannella.

Varaa ja ihastu!

Tutustu yhteismatkojen valikoimiin ja vaihtoehtoihin rauhassa, valitse oma suosikkisi ja tee varaus joko internetissä tai helposti suomenkieliseen puhelinpalveluun soittamalla! Laivoista löytyy erilaisiin tilanteisiin sopivia hyttejä, ja puhelinpalvelumme numerossa +358 52 1144 auttaa mielellään juuri oikean kokonaisuuden suunnittelussa.

Vaihtuvat maisemat ja upeat kohteet odottavat sinuakin!