Previous slide
Next slide

Kuinka kehua kutakin horoskooppimerkkiä

horoskooppi
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Kirjoittanut: Taylor Markarian
Lue, miten parhaiten imarrella kutakin tähtimerkkiä. Näillä kohteliaisuuksilla voitat ystävät ja perheenjäsenet puolellesi.

Oinas (21.3.-19.4.)

”Ihailen sinua.” Caleb Backe, joka on Maple Holistics-yrityksen terveys- ja hyvinvointiekspertti, kertoo: ”Oinaat ovat vahvatahtoisia, rohkeita ja kilpailuhenkisiä. Heillä on sankarin ominaisuuksia.” Tämän vuoksi oinaalle on tärkeää olla roolimalli. Tämän tähtimerkin edustajat haluavat tietää, että heillä on vaikutusvaltaa ja johtava asema.
 

Härkä (20.4.-20.5.)

”Tiedän, että sinuun voi aina luottaa.” ”Härkä on rehellinen ja luotettava”, Backe sanoo. Jos härän luonnetta haluaa kehua, kannattaakin kertoa, kuinka paljon heidän tukeaan arvostaa. Jos haluat antaa pinnallisemman kehun, kannattaa sanoa esimerkiksi: ”Olet aina niin hyvin pukeutunut.” Tämän tähtimerkin edustajat pitävät materialistisista asioista ja ovat niistä ylpeitä.
 

Kaksonen (21.5.-20.6.)

”Kanssasi oleminen on aina jännittävää.” Kaksoset hakevat jatkuvaa muutosta ja ovat aina liikkeessä. ”Kaksoset kaipaavat jatkuvaa älyllistä stimulointia ja haluavat aina olla tekemässä jotakin”, Backe kertoo. He haluavat elämän olevan jännittävää ja täynnä ihmeitä, joten tieto siitä, että he ovat omaksuneet nuo ominaisuudet, saa heidät tuntemaan olonsa onnistuneeksi. Pahin loukkaus kaksosille on kuulla olevansa tylsä.
 

Rapu (21.6.-22.7.)

”Viihdyn parhaiten seurassasi.” Ravut ovat ylpeitä kodistaan ja perheestään. He pyrkivät tekemään läheistensä olon turvalliseksi ja turvatuksi. ”Jos olet rapu”, Backe kertoo, ”on todennäköistä, että olet huolehtivainen [ja] herkkä.” Ravut haluavat tietää, että heidän persoonallisuuttaan arvostetaan, ja että he parantavat läheistensä elämää.
 

Leijona (23.7.-22.8.)

”Ihailen itseluottamustasi.” Monilla meistä ei ole niin paljon itseluottamusta kuin haluaisimme, kun taas toisilla sitä on liikaakin. Leijonien vahvuus on itseluottamus ilman ylimielisyyttä. ”He ovat itsenäisiä, vahvatahtoisia ja hyviä johtajia”, kertoo Backe. Leijonat ovat karismaattisia ja he haluavat tunnustusta.
 

Neitsyt (23.8.-22.9.)

”Olet hyvä lukemaan muita ihmisiä.” Neitsyttä voi kehua monella tavalla, koska he haluavat olla hyviä kaikessa. (Vinkki: he pitävät eritysesti sanasta ”täydellinen”.) Vaikka neitsyet ovat hyviä monissa asioissa, heidän näkyvin ominaisuutensa on kuitenkin heidän tarkka huomiokykynsä. ”Neitsyet ovat pikkutarkkoja ja siistejä”, kertoo Backe. Hän huomauttaa myös, että ”neitsyet ovat yleensä hyviä kielissä.” Kun yhdistää yksityiskohdista välittävän luonteen sanataituruuteen, tuloksena on ihminen, joka on hyvä tietämään, mitä muuta tuntevat ja ajattelevat.
 

Vaaka (23.9.-22-10.)

”Saat minut haluamaan olla parempi ihminen.” Länsimaisessa astrologiassa vaa’at ovat loistavia välikäsiä. He edustavat tasapainoa ja oikeutta, ja heillä on yleensä paras vastaus mihin tahansa ongelmaan. ”Vaa’at ovat hurmaavia”, Backe sanoo. ”He pitävät ihmisten kanssa työskentelystä ja ovat sosiaalisesti taitavia.” Vaaka haluaa tietää, että hänen ystävällisyyttään arvostetaan, ja että he pystyvät auttamaan läheisiään.
 

Skorpioni (23.10.-21.11.)

”Persoonallisuutesi on puoleensavetävä.” Backe kuvailee skorpioneja ”uteliaiksi ja salaperäisiksi”. Skorpioni on horoskooppimerkeistä kiehtovin. Heissä on jotakin salamyhkäistä, mikä tekee heidän kanssaan keskustelemisesta niin kiinnostavaa. He haluavat tietää, että he ovat hyviä vetämään ihmisiä puoleensa.
 

Jousimies (22.11.-21-12.)

”Osaat aina pitää hauskaa.” Jousimies on hyvin suosittu muiden tähtimerkkien joukossa. Useimpia vetää luonnostaan puoleensa jousimiesten hauskuudesta pitävä, lempeä luonne. ”He ovat sosiaalisia, spirituaalisia, eettisiä ja filosofisia”, Backe arvioi. Jousimies keksivät mielellään uusia keinoja viihdyttää itseään ja ystäviään, eikä heitä haittaa olla huomion keskipisteenä.
 

Kauris (22.12.-19.1.)

”Voin aina luottaa siihen, että teet työsi hyvin.” ”Kauriit ovat kunnianhimoisia ja päättäväisiä”, Backe sanoo. ”He pysyvät mielellään aikataulussa.” Näistä syistä hyvää työntekijää kannattaa hakea kauriiden joukosta. Tämän tähtimerkin edustajat antavat kaikkensa päästäkseen huipulle. Kauriille työelämä on myös heidän henkilökohtainen elämänsä, ja he haluavat tästä tunnustusta.
 

Vesimies (20.1.-18.2.)

”Olet ainutlaatuinen.” Tämä lausahdus on samanaikaisesti sekä kehu että fakta. ”Vesimiehet ovat edelläkävijöitä”, Backe kertoo. ”He ajattelevat laatikon ulkopuolelta ja arvostavat vapauttaan.” Joka vesimiehellä on oma tapansa suhtautua maailmaan. Tästä johtuen he tuntevat usein olonsa väärinymmärretyiksi, joten kun joku kertoo ihailevansa heidän ainutlaatuisuuttaan, se tuo heille paljon lohtua.
 

Kalat (19.2.-20.3.)

”Tiedät aina täsmälleen mitä sanoa.” Kalat on tähtimerkeistä tunteellisin. ”Kalat ovat myötätuntoisia, luovia ja intuitiivisia”, Backe kuvailee. ”Heistä tulee hyviä terapeutteja, taitelijoita, psykologeja ja sairaanhoitajia”, hän lisää. Kalat on paras tuntemasi kuuntelija – ja heidän neuvonsa ovat vertaansa vailla. He huolehtivat sinusta koska se on osa heidän luontoaan, mutta he kuulevat silti mielellään, että heidän hyväsydämisyyttään arvostetaan.

Lue lisää:

Mitä kiinalainen horoskooppi kertoo sinulle vuodesta 2021?

Horoskooppimerkit, joiden ei pitäisi lyöttäytyä yhteen

Mitä syntymäpäiväsi kertoo luonteestasi?