Previous slide
Next slide

Kunkin horoskoopin paras keino ansaita enemmän rahaa

horoskooppi
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Kirjoittanut: Taylor Markarian
Käytä horoskooppimerkkisi parhaita ominaisuuksia hyväksesi ja tuplaa sivubisneksesi tai kiinnitä pomosi huomio – ja katso, kun eurot virtaavat tilille.

Oinas (21.3.-19.4.)

Jotta yrittäjämielinen oinas pärjäisi ja tienaa hyvin, hänen on keksittävä uusia keinoja päästä muiden edelle. Jos oinaasta tuntuu, ettei hän riko rajoja tai harpo eteenpäin, hän ovat luultavasti pettynyt työhönsä ja suoriutuu huonosti, kertoo astrologi, henkinen parantaja ja tarot-lukija Siobhan Johnson. Hänen suosituksensa oinaille: työskentele start-upissa, jossa voit avata oman polkusi. ”Start-upit antavat oinaille tilaa kasvaa omillaan ja kokeilla uusia työtapoja.”
 

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä jos kukaan on kiinnostunut oppimaan, miten tienata. Heille onnea tuovat näkyvät omaisuuden representaatiot kuten uudet vaatteet, korut ja isot pankkitilit. ”Härän työssään kokema arvostus on sidoksissa hänen pankkitiliinsä”, Johnson kertoo. ”Älä siis epäröi pyytää palkankorotusta, bonuksia tai etuja.” Härkä osaa sanoa suorat sanat ja nauttii siitä. Käytä tätä ominaista päättäväisyyttä saadaksesi mitä haluat töissä. ”Härkää auttaa lisäksi kyky tietää, milloin luoda hiukan painetta. Härkä on liian vahvatahtoinen nielemään mitä tahansa – sen sijaan hän rohkaisee muutokseen ja parannuksiin.”
 

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Kaksoset ovat erinomaisia viestinvälittäjiä, ja he pystyvät useimmiten löytämään yhteisen sävelen lähes kenen kanssa vain. Kaksosten kannattaakin nojata näihin ominaisuuksiin, sillä työ ei ole vain numeroita ja aikarajoja – työssä on kyse myös ihmisistä. ”Verkostoidu hyvin työtovereidesi kanssa ja vahvista ammatillisia verkostojasi, ja raha seuraa perässä”, Johnson kertoo. Lue lisää eri horoskooppimerkkien ammatillisista vahvuuksista.
 

Rapu (21.6.-22.7.)

Ravut ovat hyvin tunteellisia ihmisiä, joiden tunteet tulevat usein käytännön asioiden tielle. Jos tämän tähtimerkin edustajalla on vahvoja tunteita jostakin asiasta, tuloksena on äärimmäinen tunnelinäkö. Tämän vuoksi ravun on parasta opetella tasapainottamaan tunteet ja logiikka. ”Analyyttisemmän asenteen kehittäminen työtä kohtaan on ravun tie menestykseen”, Johnson sanoo. ”Ratkaisevaa on myös kodin tärkeys ravulle: etätyömahdollisuuksien neuvotteleminen voi tehdä elämästä helpompaa ja ravusta onnellisemman, ja tämän kautta paremman työntekijän.”
 

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijonat vetävät aina huomiota itseensä, mutta kun kyse on urasta, kannattaa varmistaa, että huomio on oikeanlaista. Leijonasta pidetään hänen seurallisen luonteensa ja karismansa vuoksi, mutta häntä pitäisi pystyä pitämään myös ahkerana työntekijänä. ”Älä tee vain ”kivoja” tehtäviä töissä”, Johnson neuvoo. ”Ole oma-aloitteinen.” Voit olla sekä pidetty että vakavasti otettava. Johnson lisää: ”Käytä viehätysvoimaasi rakentaaksesi verkostoja ympärillesi. Tämän avulla pysyt ajan tasalla koulutuksista, ylennyksistä ja uusista työmahdollisuuksista.”
 

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyitä ei tarvitse käskeä paiskomaan kovemmin töitä. Päinvastoin, liikaa työskenteleminen voi olla neitsyen heikkous. Toisin kuin härkä, joka rinnastaa arvonsa palkkaansa, neitsyt saa tyydytystä tuotteliaisuudesta. Epäitsevarma neitsyt tekee liikaa töitä todistaakseen arvonsa, millä voi olla päinvastaisia seurauksia. Johnson neuvoo pitämään kirjaa oan työn kulusta mahdollisimman objektiivisesti. ”Pidä kirjaa myynneistä tai asiakkaista, tai kirjaa ylös, kuinka pitkään kulutat aikaa projektiin”, hän sanoo. ”Kun dokumentoit arvosi yritykselle tällä tavoin, osaat rohkeammin pyytää parempaa palkkaa tai ylennystä. Käytä analyyttistä mieltäsi karsiaksesi turhaa työtä, jota olet luonut itsellesi pysyäksesi kiireisenä. Tiedostojesi ei tarvitse olla aakkosjärjestyksessä, kronologisessa järjestyksessä ja värikoodattuja.”
 

Vaaka (23.9.-22-10.)

Tähtimerkkien välittäjätyyppi vaaka unohtaa usein laittaa omat tarpeensa muiden edelle. Vaa’at pyrkivät luomaan rauhaa muiden välille, ja toisinaan tämä saa heidät uhraamaan liikaa itsestään. Jos haluat ansaita rahaa, sinun on keskityttävä enemmän omaan visioosi ja oltava oma-aloitteinen. ”Tee päätös – mikä tahansa päätös”, Johnson neuvoo. ”Paras tapa, jolla vaaka etenee työssään, on lakata yrittämästä miellyttää kaikkia.” Löydä äänesi äläkä epäröi käyttää sitä! Ole päättäväinen.
 

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kilpailunhaluinen ja pelottava skorpioni päätyy usein hankaluuksiin niiden työtovereiden kanssa, jotka eivät ole hänen kanssaan samaa mieltä tai jotka hän kokee kilpailijoina. Paras tapa suoriutua työstä hyvin – ja toivottavasti tienata paremmin – on käyttää kilpailuhenkisyyttä rakentavalla, positiivisella tavalla. ”Skorpionin sotamaisen luonteen vuoksi hän saattaa vaikuttaa ärhäkältä vaikkei sitä olisikaan”, Johnson sanoo. ”Hymyile enemmän ja ole vastaanottavaisempi, jotta intensiivisyytesi pehmenee.” (Älä luo kokonaan keinotekoista persoonaa, pehmennä vain teräviä kulmia.) Piditpä siitä tai et, ihmiset, joista muut pitävät, todennäköisemmin tunnistetaan ja palkitaan.
 

Jousimies (22.11.-21-12.)

Jousimiehellä tuskin on vaikeuksia lisätä tienestejään. Skorpioneista poiketen jousimiehet ovat luonnostaan hyvin pidettäviä ja pirtsakoita – he pitävät muista ihmisistä. Käytä tätä lämpöä ja lempeyttä saadaksesi alallasi mahdollisimman paljon ystäviä. Osallistu työpäivän jälkeisiin drinkkeihin, rahankeruisiin ja yrityksen tapahtumiin. ”Jousimiehet ovat hyvin viisaita ja sopivat hyvin rooleihin, joihin kuuluu tapaamisia, asiakkaiden kanssa työskentelyä ja tutkimustyötä”, Johnson sanoo.
 

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauriit ovat hyviä rahankäsittelyssä, sillä he ovat yleensä säästeliäitä ja vastuullisia. ”Kauriit on kuin luotu yrittäjyyteen, kiitos heidän suuren kunnianhimonsa, ahkeruutensa ja rahankäsittelytaitonsa”, sanoo Johnson. Silti aina on mahdollisuus parantaa työtä: kauriit ovat usein liian pikkutarkkoja ja vakavia, jolloin heillä on taipumusta keskittyä enemmän omiin sisäisiin asioihinsa. ”Kauriit voivat olla myös itsepäisiä, ja heidän tulee muistaa, että väärin tehty kova työ ei johda mihinkään”, Johnson muistuttaa. ”Käytä potentiaaliasi tehdäksesi töitä oikeassa paikassa.” Kauriiden kannattaa myös keskittyä enemmän ryhmätyöskentelyyn.
 

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vesimiehet ovat hyvin älykkäitä, luovia ja inspiroivia. He voivat olla työssään hyviä johtajia, koska he välittävät ihmisistä ja tietävät, kuinka toimia kaikkien kanssa. Voit olla se, joka vie yrityksen seuraavalle tasolle ja hyötyy siitä. Johnson kuitenkin neuvoo olemaan varovainen. ”Varo, ettet kaiken aikaa auta huonosti suoriutuvia työtovereita pois pulasta tai ota syitä niskoillesi turhaan.”
 

Kalat (19.2.-20.3.)

Vaa’an tavoin kalat välittävät muiden hyvinvoinnista. Tämä uskomaton myötätunto voi olla hieno asia, mutta samaan aikaan melkoinen taakka. Kun työtoverillasi on esimerkiksi huono päivä, kaloilla on tapana myötäelää heidän tunteitaan. Kalojen täytyy pystyä säilyttämään yksilöllisyytensä työpaikalla menestyäkseen. ”Kaloille paras tapa edistyä missä tahansa työssä on pitää itsestään parempaa huolta, luottaa vaistoonsa ja osallistua keskusteluun enemmän”, Johnson sanoo.

Lue lisää: 

Kuinka kehua kutakin horoskooppia?

Mitä syntymäpäiväsi kertoo luonteestasi?

Horoskooppimerkit, joiden ei pitäisi lyöttäytyä yhteen