Previous slide
Next slide

Numerologia näyttää vuoden onnekkaimmat päivät

Numerologia
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Kirjoittanut: Taylor Markarian
Numerologiaan uskovat kertovat, että sen avulla voidaan ennustaa monia elämäntapahtumia. Milloin hyvä onni potkaisee sinua?

Mitä on numerologia?

Numerologia muistuttaa astrologiaa siinä mielessä, että se yrittää ennustaa elämän tärkeitä tapahtumia ja päiviä. Horoskooppimerkkien sijaan numerologia kuitenkin – kuten nimestä voi jo päätellä – nojaa matematiikkaan. Numerologiassa numerot yhdestä yhdeksään määrittävät ihmisen persoonallisuutta ja elämänpolun. Laskemalla tärkeitä päivämääriä ja numeroita yhteen (syntymäpäiväsi ja nimesi), pystyt selvittämään numerologiahoroskooppisi. Mitä numerosi siis sanoo onnestasi?

Elämäsi laskutoimitus

Netissä on paljon sivustoja, jotka auttavat sinua laskemaan elämänpolun numeron puolestasi, mutta tässä pikainen ohje siihen, miten se toimii. Numerologian perusperiaate liittyy numeroiden yhteenlaskuun. Syntymäpäivään perustuvan numerologisen numeron saa laskemalla jokaisen päivämäärän numeron yhteen. Jos syntymäpäiväsi siis on 1.9.1993, laskutoimituksesta tulee 1 + 9 + 1 + 9 + 9 + 3 eli 32. Koska numerologiassa käytetään numeroita 1-9, 32 täytyy entisestään tiivistää, joten 3+2 saa aikaan tuloksen 5. Tämä yksi numero määrää kaikki elämäsi tärkeimmät päivät ja jopa persoonallisuutesi.

Eri onnenpäivät jokaiselle numerolle

Jokaisella numerolla on omat ominaisuutensa kuten astrologiassa horoskooppien kohdalla. Koska kaikilla on eri numero, jokaisella on myös eri onnenpäivät. Numerolle 5 onnekas päivä ei välttämättä ole yhtä onnekas numerolle 6. Pysy kuulolla niin kerromme, miten voit laskea onnekkaat päiväsi ja hyötyä henkilökohtaisesti numerologiasta.

Syntymäpäiväsi numero on numerologisen horoskoopin kannalta tähdellinen lähes kaikissa laskutoimituksissa. Näin selvität, mikä päivä kuusta on sinulle onnekas: lisää syntymäpäiväsi numero päivämäärän numeroon. Kun löydät numeron, jonka summa on sama kuin syntymäpäiväsi numeron summa, sinulla on edessäsi onnekas päivä.

Parhaat päivät kosia

Päivä, kun kosit kumppaniasi, on lähes yhtä merkittävä kuin itse hääpäivä. Tietenkin jokainen haluaa kuulla rakastettunsa sanovan ”kyllä”. Numerologia auttaa sinua valitsemaan numerosi perusteella päivän, joka on kosintahommissa onnekkain.
1 & 8: 10., 19. ja 28.
2 & 7: 7., 16. ja 25.
3 & 5: 9., 18. ja 27.
4 & 6: 6., 15. ja 24.
9: 5., 14. ja 23
 +

Milloin pitää häät?
Hääpäivän valitseminen on jo valmiiksi tarpeeksi vaikeaa, ja oikean paikan varaaminen seremoniaa ja vastaanottoa varten voi olla hankalaa. Onneksi numerologia kertoo, mitkä kuukauden päivät tuovat parille eniten onnea. Kun pohdit hyvää hääpäivää, et voi huomioida pelkästään omaa elämänpolun numeroasi. Naimisiin menohan on sitoumus kahden ihmisen välillä, joten kummankin elämänpolun numerot täytyy laskea yhteen täydellisen hääpäivän määrittämistä varten. Jos esimerkiksi sinun elämänpolkusi numero on 4 ja kumppanisi numero on 7, näiden summa on 11. Sitten numerot lasketaan yhteen, 1+1=2. Kaikki päivämäärät, joiden yhteenlaskettu summa on 2, ovat häille otollisinta aikaa. 

Perheen perustaminen
On lähes mahdotonta valita päivää, jolloin tulet raskaaksi, mutta numerologia voi auttaa selvittämään, mikä vuosi olisi perheen aloittamiselle otollisin. Tämä riippuu niin sanotusta henkilökohtaisesta vuosikierrosta. Voit laskea, mikä vuosi henkilökohtaisesta kierrostasi on meneillään lisäämällä syntymäpäiväsi numerot kuluvan vuoden numeroihin. Jos esimerkiksi syntymäpäiväsi on 31.12. ja on vuosi 2017, lasket yhteen 31-12-2017 (3 + 1 +1 + 2 + 2 + 0 + 1 + 7 = 17). Laske sitten numerot yhteen (1+7=8) ja näin saat selville, että kuluva vuosi on kiertosi kahdeksas. Numerologian mukaan kierron kuudes vuosi on kaikkein suotuisinta aikaa tulla raskaaksi.
 
Raha
Numerologiassa lukua 8 pidetään tyypillisesti rahan numerona, sillä se on numero, joka useimmiten yhdistetään varakkuuteen. Selvittääksesi, mitkä päivämäärät ovat raha-asioissa sinulle erityisen tärkeitä, sinun tulee laskea päivämäärän numerot yhteen niin, että niistä tulee tulokseksi 8. Vaikka 8 onkin yhteydessä varakkuuteen, tämä ei aina tarkoita, että jotain hyvää on luvassa. Rahapäivät saattavat olla hyviä tai ei niin hyviä. Jos odotat kuitenkin jotain rahaan liittyvää tapahtuvaksi, pidä silmällä kasipäiviä. 

Itsensä löytäminen
Päivät, joiden yhteenlaskettu numero on 7, ovat hyviä itsensä etsiskelylle. Näinä päivinä koet todennäköisimmin jonkinnäköisiä ahaa-hetkiä itsesi kohdalla. Miten tämä liittyy onnekkuuteen? No, mitä paremmin tunnet itsesi ja mitä useampia totuuksia opit itsestäsi, sitä helpompaa sinun on edetä oikeaan suuntaan. Suuntaa siis katse sisäänpäin seitsemään liittyvinä päivinä.
 
Työ ja ura
Viiteen summautuvat päivät ovat erityisen hyviä muutokseen ja tilaisuuksiin liittyen. Nämä päivät ovat todennäköisimmin suotuisia sinulle työn kannalta. Saatat saada töissä ylennyksen tai jonkinlaista huomiota, jota olet odottanut. Numerologia myös osoittaa, että viiteen summautuvat päivät ovat parhaita myyntipäiviä. Kaiken kaikkiaan näinä päivinä kannattaa tarttua tilaisuuteen ja pistää itsensä likoon. Riskinotto saattaa osoittautua hyödylliseksi.
 
Ensimmäiset treffit
Kolmeen liittyvät päivät ovat täynnä hauskuutta ja jännitystä. Nämä päivät on varattu seikkailulle ja sosiaalisuudelle. Tämän vuoksi kolmeen summautuvat päivät ovat luultavasti onnekkaimmat päivät jos aiot pyytää ulos jotakuta, jota olet jo pitemmän aikaa pokaillut. Älä kuitenkaan ala liian varomattomaksi. Vaikka kolmeen summautuvina päivinä oletkin yleensä iloinen ja optimistinen, sinulla saattaa myös olla taipumus olla huomioimatta tärkeitä yksityiskohtia.
 
Lomalle lähtö
Henkilökohtaiset vuosikierrot osoittavat vuosia, jotka ovat sinulle parempia kuin toisille. Kuukausitasolla tämä toimii samalla tavalla, joten numerologian avulla voit päättää, mikä kuukausi on paras lomailuun. Numerologi ja voimaannuttamisvalmentaja Vikki MacKinnon kirjoittaa, että ”Erityisesti huvittelusyistä tapahtuva matkailu kannattaa jättää henkilökohtaiselle kuulle, jolla on pariton luku. (Lisää henkilökohtaisen vuotesi luku kalenterikuukauden lukuun. 6 on kesäkuu, 7 heinäkuu jne. Jokainen henkilökohtainen kuukautesi alkaa samana päivämääränä kuin syntymäpäiväsi.)” On myös mahdollista, että lomakohteen paikannimen numerologia on tärkeä oikean kohteen valitsemisen kannalta.
 
Uuden kodin valinta
Numerologia ei päde pelkästään ihmisiin. Kuten avioliitonkin kohdalla, pelkästään oma henkilökohtainen numerosi ei riitä tulkittavaksi. Jos haluat löytää kodin, joka todella sopii sinulle, selvitä talon numerologinen numero laskemalla talon osoitteen numerot yhteen. Jos olet katsastamassa kotia, jonka osoite on esimerkiksi Jeffersoninkatu 123, sen numeroiden pitäisi olla sama kuin oma numerosi. 1 + 2 + 3 = 6, joten jos sinun elämänpolkusi numero on myös kuusi, talo sopii sinulle hyvin! Lisäksi uuteen kotiin muuttamiselle henkilökohtaisen vuosikierron kuudes vuosi on hyvää aikaa – sama kuin perheen perustamiselle.

 
 Lue lisää: 

Mitä syntymäpäiväsi kertoo luonteestasi?

Horoskooppimerkit, joiden ei pitäisi lyöttäytyä yhteen 
 
Laihduta horoskooppisi mukaan