Previous slide
Next slide

Grand Prix -finaalin päävoittajalle 110 000,00 € puhtaana käteen

voittajat-2_pieni_fix
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Grand Prix -finaalin päävoittaja Kyllikki Nyström ja ennalta arvotun Kultavoiton voittanut Lyyli Husso viettivät yhdessä voittajajuhlia Valittujen Palojen toimitiloissa Helsingissä syyskuussa. Kumpikin voittaja kertoi yllättyneensä iloisesti voitosta. ”En olisi uskonut tällaisen onnen voivan osua kohdalleni”, totesi Kyllikki.

Kyllikki on Valittujen Palojen pitkäaikainen asiakas ja hankkinut monia mieluisia tuotteita. Grand Prix -finaalin päävoitto tuli kuitenkin ei-vastauksella. Koska Kyllikki oli vastannut nopeasti, päävoiton päälle maksettiin komea 10 000,00 euron bonus. Näin voittosumma kohosi peräti 110 000,00 euroon!

Myös Lyyli Husso on ollut Valittujen Palojen asiakas jo vuosikymmenien ajan. Hän osallistui Kultavoiton voitontarkistukseen ei-vastauksella, ja sai nyt kauniin kukkakimpun lisäksi 10 000,00 euron jättishekin. Sydämelliset onnittelut molemmille voittajille!

Asiakkaan Arvovoiton voittajalle 30 000,00 €

Kotkalainen Veikko Kotorinne on yksi viimeisimmistä suurvoittajistamme. Hän voitti vain tilaajille varatun Asiakkaan Arvovoiton: 30 000,00 euroa puhtaana käteen. 

Veikko Kotorinne on Valitut Palat -lehden ja Kirjavalioiden lukija. Voitto tuli, kun Veikko teki tilauksen Joulukuvastosta.

Voittoa juhlistettiin elokuussa Valittujen Palojen toimitiloissa Helsingissä. Hymyilevä voittaja saapui voittajajuhliin vaimonsa Riitan kanssa. Vastassa oli Valittujen Palojen arvonta-asiainpäällikkö Anne Rasku, joka toivotti vieraat tervetulleiksi. Onnittelumaljojen jälkeen vuorossa oli maittava lounas ja sen päälle suussa sulava mansikkakakku kahvin kera. 

Veikko on Valitut Palat -lehden lisäksi tilannut muun muassa musiikkikokoelmiaa ja Kunnon elämää -ravintolisiä. Niinpä hän ilahtui tilaisuudesta tutustua toimituksiin ja tavata Valittujen Palojen työntekijöitä, jotka puoles-taan mielellään vaihtoivat ajatuksia tuotteista pitkäaikaisen asiakkaan kanssa.

Kun Veikolta tiedusteltiin, mitä han aikoi voittorahoilla tehdä, hän paljasti aikovansa vaihtaa auton uudempaan malliin. Tarkoitus on panostaa myös kodin viihtyvyyteen ja lasittaa parveke, jotta siitä voi nauttia entistä enemmän. Vielä kerran: ONNEA Veikko! 

 


Tärkeää tietoa arvonnoistamme

Grand Prix -finaali arvottiin ylikonstaapeli Sari Valovirran valvonnassa. Päävoiton lisäksi arvottiin 13 muuta rahavoittoa: yksi 1000,00 euron voitto, kaksi 500,00 euron voittoa sekä kymmenen 100,00 euron voittoa. Kullekin voittajalle on postitettu onnitteluviesti kirjattuna kirjeenä.

Kustannus- ja suoramarkkinointiyhtiö Valitut Palat / CIL Suomi Oy on järjestänyt arvontoja jo useiden vuosikymmenien ajan. Kaikki voitot arvotaan tarkkojen sääntöjen mukaisesti tietokoneella puolueettoman ulkopuolisen henkilön valvonnassa.

Tähän mennessä olemme jakaneet 9 841 686 euron arvosta voittoja, jotka ovat jakautuneet lähes 193 000 voittajan kesken eri puolille Suomea. 

Voitot ovat voittajille verottomia. Maksamme voitoista arpajaisveron, joten rahavoitot luovutetaan voittajille puhtaana käteen.

Uusi arvontakausi on alkanut ja Superfinaalin päävoittajalle on luvassa 100 000,00 euroa puhtaana käteen. Päävoiton kattava summa on talletettu Nordea Pankkiin odottamaan voitonmaksua. Kenties tällä kertaa on sinun vuorosi…