Previous slide
Next slide

Suuri pieni Mini Countryman

hb110323
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Kirjoittanut: Marc Klaver
BMW tuo markkinoille Mini-henkilöautoperheeseen kuuluvan katumaasturin. Muuttuneista mittasuhteista huolimatta Countrymanin sukulaisuussuhde on selvä. KATSO VIDEO JUTUN LOPUSTA!

Moottoritilavuus 1600 cm Teho 98 hv
Huippunopeus 173 km/h
Kulutus 6,0 l/100 km
Pituus 4097 mm
Paino 1240 kg
Tavaratila 450–1170 l
Hiilidioksidipäästöt 139 g/km

HYVÄÄ

Mini Countryman on ulkonäöltään yhtä tyylikäs kuin perus-Mini. Ajotuntuma on kuin perinteissä Minissä ja jälleenmyyntiarvonkin pitäisi säilyä. Countryman on saatavana myös nelivetona, ja dieselmoottori on hyvin taloudellinen. Auton paino on myös sopiva.

HUONOA

Mini Countryman on melkoisen hinnakas. Varustelu ei ole mitenkään ylenpalttinen eikä moottori ole paras mahdollinen. Vaikka autossa on suuret sisätilat, siinä on vain neljä istuinta vakiona. Automaattivaihteisto on saatavilla vain bensiinimoottoreihin. Auton sisätilojen suunnittelusta puuttuu viimeinen silaus.

TUOMIO

Countryman on laadukas lisäys Mini-henkilöautoperheeseen. Tyylikäs ulkonäkö, hyvä ajotuntuma sekä jälleenmyyntiarvo ovat auton vahvuuksia ja tasapainottavat Countrymanissa esiintyviä pieniä puutteita.

Vaihtoehdot

Mini on kompakti, helposti ohjattava, urheilullinen ja sievä auto. Se on erinomainen vaihtoehto, jos katumaasturi Countrymanin isompi koko ja neliveto eivät ole välttämättömiä.

Land Roverin Freelander on loistava valinta kuskeille, joille auton maasto-ominaisuudet ovat tärkeitä. Kyseinen automerkki on ansainnut maineensa luomalla autoja, jotka pärjäävät vaikeassakin maastossa.

Marc Klaver on hollantilainen autotoimittaja, joka koeajaa Euroopan markkinoille tulleet uusimmat automallit. Hän kirjoittaa autoista yksinoikeudella Valituille Paloille ja kertoo kuukausittain kaiken mitä uusista autoista tulee tietää.