Previous slide
Next slide

Horoskooppimerkit – Tämä on voimavärisi!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Kirjoittanut: Valitut Palat

Meillä kaikilla on jotain, mikä antaa meille lisää itseluottamusta lähteä ulos valloittamaan maailmaa. Monelle meistä se on erityinen voima-asu tai onnenkalu, joka antaa meille tarvitsemamme lisäpotkun, jonka avulla onnistumme tärkeässä työhaastattelussa tai teemme vaikutuksen ensitreffeillä. Astrologia voi auttaa sinua ottamaan askeleen eteenpäin, sillä jokaisella horoskooppimerkillä on oma voimavärinsä, joka voi auttaa tuomaan esiin merkin parhaat puolet.

”Voimavärit voivat tehostaa henkilön synnynnäistä luonnetta ja lisätä itseluottamusta, jolloin henkilön on helpompi ilmaista itseään vapaammin”, astrologi Guadalupe Terrones kertoo. Riippuen horoskooppimerkistäsi tämä voi viitata siihen, kuinka kanavoit luonteenpiirteitäsi, kuten älykkyyttäsi, sinnikkyyttäsi, kohteliaisuuttasi ja luotettavuuttasi. Lisäksi jokaisen horoskooppimerkin voimavärin voi yhdistää useisiin horoskooppikartan aspekteihin, kuten hallitsevaan planeettaan tai luonnolliseen elementtiin. Löydä väri, joka tuo esille parhaat puolesi, jotta voit päivittää vaatekaappisi, kotisi tai toimistosi ja saada asiat sujumaan edes hieman sujuvammin jokapäiväisessä elämässäsi – ja vuoden onnekkaimpina (tai epäonnekkaimpina) päivinäsi.

Oinas (21. maaliskuuta–19. huhtikuuta): punainen

Mahtava ja rohkea oinas tuntee olonsa voimaantuneimmaksi punaisesta väristä: ”Oinasta hallitsee Mars-planeetta, joka on lääketieteellisessä astrologiassa vastuussa esimerkiksi lisämunuaisista ja verestä”, Terrones selittää. ”Tästä syystä punainen on täydellinen väri oinaille, sillä se kuvastaa heidän kykyään reagoida hyvin stressaaviin tilanteisiin ja nauttia seikkailun tuomasta adrenaliinista.” Lisää rohkeuttasi ja läsnäoloasi johtajana tämän hallitsevan värin kautta, olitpa sitten töissä, kuntoilemassa tai lähdössä uuteen seikkailuun.

Härkä (20. huhtikuuta–20. toukokuuta): vihreä

Härkä on yksi maaelementin horoskooppimerkeistä ja on siten syvästi yhteydessä vihreään väriin. ”Vihreä väri on loistava innostamaan härkää hyödyntämään hänen sisäistä vaurauttaan ja kykyään luoda runsautta”, Terrones toteaa. Kuten vehreä ja rehevä metsä, härkä on elämäntäyteinen ja loistelias. Hänen ympäristönsä tulisi ilmentää ja vahvistaa tätä konseptia sekä saadakseen hänet tuntemaan olonsa kodikkaaksi että jakamaan tätä kauneutta kaikille muille. Huonekasveista ja ylellisestä jadekivestä lähtien vihreä väri auttaa härkää näyttämään hyvältä ja tuntemaan olonsa parhaaksi mahdolliseksi.

Kaksoset (21. toukokuuta–20. kesäkuuta): keltainen

Kaksosten älykkyyttä ja valoisaa persoonallisuutta kuvastaa keltainen väri. Tämä tähtimerkki on pörisevän mehiläisen tapaan aina energinen ja liikkeessä niin keholtaan kuin mieleltäänkin. ”Kaksoset kuvastaa pienen lapsen uteliaisuutta oppia uusia asioita”, Terrones sanoo. Luota siis säkenöivään keltaiseen väriin, joka innostaa ja elävöittää sinua etenkin luovissa tiloissa, kuten kotisi työhuoneella tai työpaikkasi toimistohuoneessa. Voit muokata mitäänsanomattomia ympäristöjäsi käyttämällä niissä tähtimerkkisi voimaväriä yksinkertaisilla tavoilla: voit esimerkiksi tuoda tilaan auringonkukkia tai koristella seinän keltaisella seinätaiteella.

Rapu (21. kesäkuuta–22. heinäkuuta): hopea

Kuun hallitsema rapu on todella tunteellinen ja hoivaava horoskooppimerkki, joka tuntee aina tarvetta olla yhteydessä toisiin. Merkin voimaväri kuvastaa varmastikin suhdetta kuuhun. ”Hopean väri muistuttaa kuusta, joka on alati muuttuva yötaivaallamme”, Terrones selittää. ”Rapu kasvaa ja hiipuu niin kuin kuu.” Tämän värin omakseen ottamalla rapu myös hyväksyy itsensä sellaisena kuin on. Hopeiset yksityiskohdat voivat auttaa rapua tuntemaan olonsa rauhallisemmaksi ja muistamaan, että on sallittua näyttää tunteensa. Ota muuten selvää siitä, miten sininen kuu vaikuttaa elämääsi horoskooppimerkkisi perusteella.

Leijona (23. heinäkuuta–22. elokuuta): oranssi ja kulta

Leijonia hallitsee aurinko, ja ne ovatkin auringon tapaan usein ympäristönsä vetovoimainen keskus. Jokainen leijona ei kuitenkaan ole täysin itsevarma kaiken aikaa. Oranssi tai kultainen väri voi auttaa leijonaa piristymään niinä päivinä, jolloin hän ei ole parhaimmillaan. ”Nämä värit kuvastavat leijonan lahjaa loistaa ainutlaatuisena itsenään sekä kiinnittää kenen tahansa huomion”, Terrones kertoo. ”Oranssi ja kultainen väri voivat innostaa leijonaa unohtamaan hänen vastahakoisuutensa olla huomion keskipisteenä.”

Kanavoimalla horoskooppimerkkisi voimavärejä sallit sisäisen loisteesi värähdellä ympäröivän maailmasi kanssa. Voitkin siis esimerkiksi pukeutua kultaisiin koruihin tai laittaa näyttävän koriste-esineen ruokapöydällesi. Ajatuksena on kuitenkin se, että jos näytät voimavärisi avulla olevasi itsevarma, saatat saada lisää todellista itsevarmuutta.

Neitsyt (23. elokuuta–22. syyskuuta): ruskea

Neitsyt on toinen maamerkki, ja sitä kuvastaakin parhaiten ruskea väri, joka muistuttaa jalkojemme alla olevasta hedelmällisestä ja elämää antavasta maaperästä. Tämän ahkeran tähtimerkin kovaa työtä ei aina tunnusteta, mutta se ei koskaan estä neitsyttä antamasta kaikkeaan. ”Neitsyt voi käyttää ruskeaa väriä ollakseen ylpeä täysipäiväisen työnsä perusteellisuudesta ja runsaudesta, kuten vahvasta ponnistelusta kuntosalilla tai yksityiskohtaisen projektin valmistumisesta”, Terrones kertoo. Sinnikäs ja luotettava neitsyt tuntee olonsa mukavimmaksi puisten materiaalien ja luonnollisten sävyjen ympäröimänä. Niitä voi esiintyä esimerkiksi asusteissa, sisustuksessa tai jopa maalisävyissä.

Vaaka (23. syyskuuta–22. lokakuuta): vaaleanpunainen

Vaa’an maltillista luonnetta täydentää parhaiten vaaleanpunainen väri. Vaa’an lailla vaaleanpunainen väri voi olla lempeä ja rauhoittava. ”Vaaka voi käyttää vaaleanpunaista innostamaan myös toisia ihmisiä rauhoittumaan niissä keskusteluissa, joissa tarvitaan päättäväisyyttä”, Terrones toteaa. Vaa’at ovat tunnettuja sitoutumisestaan kumppanuuteen ja mietiskelyyn, mitä tämä väri voi edelleen edistää. Joten jos sinulle on tulossa tiukka keskustelu ystäväsi tai pomosi kanssa, tämän värin käyttäminen voi auttaa hillitsemään jännitteitä. Jaa pehmoinen, vaaleanpunainen viltti ystäväsi kanssa sohvalla tai vie ruusunpunainen pullollinen kahvia työpalaveriin. Tällä tekniikalla saatat jopa ansaita lisää rahaa, jos selvität asiat hienovaraisesti.

Skorpioni (23. lokakuuta–21. marraskuuta): musta

Moni ihminen yhdistää synkkyyden epäonnistumiseen ja surullisuuteen, mutta tosiasiassa tämä sävy kuvastaa tuntematonta. Salamyhkäinen, vaikeaselkoinen ja mietiskelevä skorpioni tuntee vieraassa paikassa olonsa mukavammaksi kuin mikään muu horoskooppimerkki. ”Mustien vaatteiden ja asusteiden käyttäminen saattaa saada skorpionin pitämään hieman paremmin jalkansa maassa epätietoisuutta aiheuttavissa tilanteissa”, Terrones kertoo. Vaikka varjot ovatkin hämäriä, saa tämän hämäryyden omaksuminen tosiasiassa skorpionin tuntemaan itsensä voimakkaammaksi. Skorpioni pääsee oikeaan mielentilaan hermostuttavaa työhaastattelua varten pukeutumalla mustiin asusteisiin, kuten rannekoruun tai muodikkaaseen huiviin.

Jousimies (22. marraskuuta–21. joulukuuta): purppura

Purppura oli historiallisesti harvinainen pigmentti, jota käyttivät yksinomaan aatelisto ja kuninkaalliset. Jousimies tunteekin suurta mielihyvää tässä kuninkaallisessa tunnelmassa ja nauttii usein huomion keskipisteenä olemisesta tai vieraiden kestitsemisestä. ”Jousimies ei rakasta mitään muuta yhtä paljon kuin ihailua siitä, mitä hän on oppinut”, Terrones sanoo. ”Jousimiehen pitäisi pukeutua purppuraan valmistautuessaan esitykseen tai julkiseen puhetilaisuuteen, jotta väri voi herättää kantajansa omaksumaan filosofikuninkaan roolin, jota varten hänet on luotu.”

Kauris (22. joulukuuta–19. tammikuuta): harmaa

Kauris on mahtava maaelementin horoskooppimerkki, joka tukeutuu kivien ja metallien harmaaseen väriin. Terronesin mukaan väri kuvastaa kauriin ainutlaatuista kunnianhimoa ja määrätietoista luonnetta. ”Harmaan värin ei ole tarkoitus aiheuttaa surua tai melankoliaa”, hän sanoo. ”Mielestäni väri tuo mieleen kuvan lumipeitteisestä vuoresta: jos joku pystyy kiipeämään sen huipulle, se on kauris. Kauriin pitäisi käyttää harmaata väriä symbolina kauaskantoisista tavoitteistaan.” Käytä tätä väriä motivoimaan itseäsi ja tehostamaan tuottavuuttasi, kun edessä oleva polku näyttää pelottavalta.

Vesimies (20. tammikuuta–18. helmikuuta): sininen

Vesimies on idearikas ilmaelementin horoskooppimerkki, joka on yhteydessä taivaaseen ja siniseen väriin. Viitatakseen tunnettuun sananlaskuun Terrones toteaa: ”Taivas ei ole rajana vesimiehelle, joka voi viettää paljon aikaa unelmoidessaan pilvissä. Vesimiehen pitäisi pukeutua siniseen, kun hän haluaa saada inspiraatiota seuraavaan innovatiiviseen projektiinsa.” Käytä horoskooppimerkkisi voimaväriä selviytyäksesi henkisistä esteistä. Oikeanlaisen ympäristön luominen saa ajatukset virtaamaan helpommin.

Kalat (19. helmikuuta–20. maaliskuuta): vaaleanvihreä

Vesimerkkeihin kuuluva kalat on hellä ja sopeutuvainen, mutta myös voimakas. ”Vaaleanvihreä tuo mieleen vedenalaiset kasvit, jotka kukoistavat muuttuvissa olosuhteissa”, Terrones selittää. ”Kalojen pitäisi ottaa omakseen vaaleanvihreä väri, kun he haluavat juurtua todelliseen ilmaisuvoimaansa esimerkiksi kohdatessaan juhlissa useita erityyppisiä persoonallisuuksia.” Omaksu muuttuva luonteesi, mutta pysy silti vankkumattomasti sellaisena kuin oikeasti olet. Nämä horoskooppimerkkien voimavärit voivat olla hyödyllisiä myös silloin kun valitset jollekulle täydellistä lahjaa. Lisää ideoita saat horoskooppimerkkeihin perustuvasta lahjaoppaastamme.

Lähde:

  • Guadalupe Terrones, astrologi

Lue lisää:

Mitä kiinalainen horoskooppimerkkisi kertoo sinusta?

Näin syntymäkuukautesi vaikuttaa terveyteesi?

Horoskooppimerkit joiden ei pitäisi lyöttäytyä yhteen