Previous slide
Next slide

Mitä horoskooppimerkkisi kertoo haluistasi?

horoskooppi
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Kirjoittanut: Hana Hong
Leijonat ovat leikkisiä, kaksoset taas jäävät ajatuksiinsa. Mitä se sängyssä tarkoittaa? Menestynyt astrologi Craig Martin selittää, mitä horoskooppimerkkisi paljastaa seksuaalisista haluistasi.

Oinas (21. Maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Mars-planeetta määrää oinasta sekä oinaan seksihaluja, toteaa astrologi ja teoksen Sage of Stars kirjoittaja Craig Martin. Oinaat huokuvat primitiivistä seksuaalista energiaa. Tämä tulinen pässi lähtee ajamaan takaa mitä tahansa, joka on uutta ja kimaltavaa – myös rakastajia. Oinaille hupi piilee juuri metsästyksessä ja valloituksesta syntyvässä nautinnossa. He suhtautuvat rakkauteen ja viettelyyn (kuten kaikkeen muuhunkin) intohimoisesti, ja heidän seksihaluissaan on jotain kesyttämätöntä. Heitä on vaikea vietellä, ja he ovatkin useammin itse viettelijän roolissa.

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Aistikas, maanläheinen ja elegantti härkä janoaa fyysistä nautintoa kaikissa muodoissaan – myös halauksia, silittelyä ja hierontaa. Kiehtovat tuoksut, pehmeät kankaat ja tunnelmavalaistus ovat kaikki elementtejä, jotka vetävät härän lähemmäs kumppaniaan. Nautinto piilee matkassa, ei pelkästään sen kohteessa.

Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Muiden ilmamerkkien tapaan kaksoset voivat toisinaan olla hieman etääntyneitä seksuaalisista tarpeistaan. Romanssi saattaa syttyä hitaasti, mutta älä oleta sen tarkoittavan, että kaksoset olisivat laiskoja tai välinpitämättömiä. Hyvä keskustelu tai kunnon naurut saavat kaksosista esiin heidän sisällään piileskelevän intohimoisen rakastajan. Raskaat, ylidramaattiset tilanteet taas sammuttavat heidän halunsa oitis.

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Seksin, kuten kaikkien muidenkin kokemusten, täytyy olla ravulle lämmintä ja hellivää. Ravut haluavat tuntea olonsa turvalliseksi – ja huolehtia niinikään kumppanistaan. He eivät osaa riidellä ja siirtyä heti sovintoseksiin. Heillä on ylivoimainen tarve saada kiintymystä, huomiota ja emotionaalista turvaa. Sen löydettyään ravut ovat koko eläinradan anteliaimpia, hellimpiä ja auliimpia rakastajia.

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Leijonaa leikkisämpää horoskooppimerkkiä ei olekaan, ja tuo ominaisuus ilmenee myös makuuhuoneessa. Leijonat ovat luovia, romanttisia ja hauskoja kumppaneita, ja kaikkein vähiten he haluavat aina pitäytyä samassa turvallisessa seksissä – odota siis odottamatonta.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Tämä horoskooppimerkki on totisesti ”eläin yöllä, neitsyt aamulla”. Seksin aikana neitsyt voi todella rentoutua, ja häntä toisinaan hallitseva painostava täydellisyyden tavoittelu katoaa sängyssä. Seksi saa olla sotkuista ja intohimoista, ja kokemus on vapauttava seikkailu.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Tämä horoskooppimerkki rakastaa suhteita, avioliittoa ja kumppanuutta. Vaa’at janoavat seksuaalista yhteyttä keinona osoittaa sitoutumisensa suhteeseensa. He ovat emotionaalisesti sinnikkäitä ja valmiita miellyttämään. Jos olet vaaka, hallitsevin ominaisuutesi on anteliaisuutesi.

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Tunnetusti seksuaaliset ja intiimiä kanssakäymistä rakastavat skorpionit haluavat löytää emotionaalisen yhteyden ja tuntea fyysistä tyydytystä. Seksi ei ole koskaan kaukana skorpionin ajatuksista, ja hänen seksihalunsa liittyvät läheisesti hänen haluunsa luottaa ja löytää emotionaalista tyydytystä. Skorpionille tärkeintä ei olekaan itse akti – vaan syvä läheisyyden tarve.

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Tämä tulimerkki innostuu vaihtelusta. Jousimiehessä elää luova, seikkailua rakastava henki, joka välttelee yksitoikkoisuutta tai rutiineja. Päästäkseen kiinni rajattomaan seksuaaliseen energiaansa, tätä merkkiä edustavien täytyy lisätä seksiin hieman arvaamattomuutta ja aimo annos tulisuutta.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Vaikka kauriit ovat maineeltaan käytännöllisiä ja konservatiivisia, kauris on yksi eläinradan seksuaalisimmista merkeistä. Rentoutuakseen hän tarvitsee säännöllisiä seksikokemuksia. Niiden ei tarvitse olla hulluja, kunhan ne ovat luotettavia ja tyydyttäviä. Lisäksi kauriit ovat enemmän kuin halukkaita antamaan samalla mitalla!

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Tämä merkki tarvitsee vapautta. Kun vesimiehet tuntevat itsensä ahdistetuiksi, he lähtevät käpälämäkeen. Myös seksissä he tarvitsevat paljon tilaa kokeilla. Heidän seksihalunsa on yhteydessä luovaan, uteliaaseen asenteeseen seksiä kohtaan. Perinteisiä ja ennalta-arvattavia he eivät ole koskaan.

Kalat (19. helmikuuta – 20. marraskuuta)

Kalat etsivät seksiä aktiivisesti, mutta heidän seksihalunsa riippuvat henkilöstä, jolle he antautuvat. Jos he tuntevat olonsa turvalliseksi ja yhteys kumppaniin on vahva, he laskevat rajansa auliisti. Se vaatii kuitenkin aikaa – ja itsekkyys on nopein tapa sammuttaa heidän halunsa. Kalojen täytyy aina muistaa, että vaikka anteliaisuus on hienoa, he eivät saa laiminlyödä omia tarpeitaan.

Lue lisää: 

Näin syntymäkuukautesi vaikuttaa terveyteesi 

18 kysymystä, joita et kehtaa kysyä kynekologiltasi

Kuinka kehua kutakin horoskooppimerkkiä