Previous slide
Next slide

Rantaleikkejä Kroatiassa ja muualla Euroopassa

vprd120745_a
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Kirjoittanut: ANNEMARIE SCHAEFER
Nämä eurooppalaiset matkakohteet ovat ajankohtaisia heinäkuussa.

Zlatni Rat -ranta: Bračin saari, Kroatia

Kristallinkirkasta vettä ja tuntikaupalla auringonpaistetta: siinäpä vasta täydellinen kesälomakohde. Tämä kroatialainen ranta tarjoaa kaikkea, mitä kaivata saattaa. Zlatni Rat -ranta työntyy pitkälle mereen, ja se on oikea pieni paratiisi uimista, snorklaamista, vesihiihtoa tai vain rentoutumista ajatellen.

Ericeira: Costa de Lisboa, Portugali

Portugalin Ericeira on loistokohde surffauksesta kiinnostuneelle.
Kuva: Carlos Cazalis/Corbis

Portugalin rannikko tarjoaa monia loistokohteita surffauksesta innostuneille. Ericeiran kalastajakylän läheiset rannat ovat niistä parhaimpia. Rannat sijoittuvat noin 50 kilometrin päähän Lissabonista, ja täydellisistä aalloista on iloa niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin.

Deauville: Normandia, Ranska

Deauville on tunnettu muun muassa vuosittaisista elokuvafestivaaleistaan.
Kuva: Mauritius Images/Photononstop

Värikkäät auringonvarjot ja kävelysillat ovat tämän arvostetun rantalomakohteen tunnusmerkit. Rantakopit on nimetty Deauvillen vuosittaisilla elokuvafestivaaleilla vierailleiden kuuluisien näyttelijöiden mukaan.

Løkken-ranta: Jyllanti, Tanska

Rantatunnelmia Tanskan Jyllannista.
Kuva: 2010DM909/Getty Images

Etsitkö kohdetta, jossa lapsesi voivat leikkiä turvallisesti sekä hiekassa että vedessä? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla tätä laakeaa, perheystävällistä rantaa Pohjois-Tanskassa. Vanhemmatkin saavat rahalleen vastinetta rantalentopallon tai vaikkapa liitosurffauksen parissa.

Ahlbeck: Usedom-saari, Saksa

Ahlbeck Usedom-saarella Saksassa henkii keisarillista tunnelmaa.
Kuva: www.usedom.de

Istahda rottinkiselle rantatuolille ja nauti näköalasta yhdellä alueen vanhimmista ja kauneimmista merisilloista, joka rakennettiin vuonna 1899. Saksan itäisin rantakohde on yksi Usedomin kolmesta ”keisarillisesta kylpylästä”, ja se on kuuluisa hienosta, valkoisesta hiekastaan.