Previous slide
Next slide

7 kielen vievää kuppikakkureseptiä

kuppikakut
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Kirjoittanut: Valitut Palat
Onko mitään parempaa kuin pala kakkua? Tietenkin koko kakku - ja vain sinulle itsellesi!

Siinä yksinkertainen selitys trendikkäiden kuppikakkujen eli vuokaleivosten suosiolle. Nämä minikokoiset herkut ovat täydellisen kokoisia, kauniin muotoisia ja luovasti koristeltuja – pikkukakkuja vain ja ainoastaan sinua varten. Makuja miettiessä ei tarvitse tyytyä aina suklaaseen tai vaniljaan. Jäätelön lailla kuppikakut ovat makoisia monin eri makuyhdistelmin. Kokeile näitä reseptejä ja ilahduta leipomuksilla myös läheisiäsi!

Inkiväärikuppikakut

Inkiväärin ystävät eivät voi vastustaa näitä vuokaleivoksia. Yhdistelmä tuoretta, jauhettua ja kristallisoitua inkivääriä antaa kuppikakuille kerrostetun, herkullisen maun.
Resepti

Sitruunakreemikuppikakut

Nämä sitruunaiset kakkuset viedään käsistä sekä kahvipöydässä, kutsuilla että myyjäisissä. Raastettu sitruunan kuori ja hapankerma muuttavat yksinkertaisen kuppikakun hienostuneeksi herkuksi.
Resepti

Maapähkinävoikakut

Kuppikakku maapähkinävoilla? Kyllä, todellakin! Ne ovat yllättävä, amerikkalaishenkinen herkku, joka maistuu kaiken ikäisille. Maapähkinävoikonvehteja lisäämällä et tarvitse erillistä kuorrutusta.
Resepti

Suklaapiilo-kuppikakut

Joskus kuppikakku on parhaimmillaan, kun kuorrute löytyy kakun sisältä eikä sen päältä, kuten yleensä. Perheesi ja ystäväsi yllättyvät iloisesti maistaessaan kuppikakun täyteläistä tuorejuustosisusta.
Resepti

Kirsikkakuppikakut

Miksi kirsikan täytyisi löytyä kakun päältä, kun sen voi piilottaa myös kakun keskelle? Nämä kausiherkut valmistuvat myös kirsikkasesongin ulkopuolella, kunhan pakastimestasi löytyy kätkö siivottuja kirsikoita.
Resepti

Appelsiini-marsipaanimuffinit

Mitä eroa on muffinilla ja kuppikakulla? Virallista vastausta ei löydy. Jotkut sanovat muffinien olevan enemmän leivän kaltaisia, kun kuppikakut puolestaan ovat makeampia ja kuohkeampia. Voimme vain todeta, että ainakin näissä marsipaania, mantelilikööriä ja mantelilastuja sisältävissä herkkumuffineissa sekä maku että koostumus on mykistyttävän hyvä.
Resepti

Aprikoosi-pekaanipähkinämuffinit

Nämä kosteat ja herkulliset muffinit ovat täydellisiä lisukkeita aamiaiselle tai brunssille. Ne käyvät myös välipalaksi milloin vain, sillä ne ovat hieman mausteisia ja sisältävät runsaasti energiaa antavaa hedelmää ja pähkinää.
Resepti

Lue lisää: 

Kesämarjoilla kruunattu sitruuna-lime-jogurttikakku

Cappuccinosifonkikakku

Kurpitsapiirakka