Previous slide
Next slide

Kahdeksan herkullista ja terveellistä keittoa

keitto
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Kirjoittanut: Valitut Palat
Keitto tekee hyvää sekä mielelle että keholle: se on täyttävää mutta vähäkalorista. Kokeile jotakin näistä kahdeksasta terveellisestä ja herkullisesta reseptistä ja nauti keittoa yksin tai yhdessä - se on kuin rakkautta kulhossa.

Mustapapukeitto

Tämä keitto ei sisällä lihaa, mutta siinä on runsaasti proteiinia ja kuitua. Mustapapujen, kuminan ja korianterin makuja tasapainottavat smetana ja tomaatti. Jos pidät tulisesta, voit lisätä paprikan joukkoon yhden jalapeno-paprikan.
Resepti

Juustoinen olutkeitto

Tämä maukas keitto tehdään kanaliemestä, maidosta ja oluesta. Cheddarjuusto antaa sille pehmeän mutta voimakkaan maun ja rapea pekoni lisää häivähdyksen savunmakua. Tarjoile keiton kanssa rapeita ruissämpylöitä ja voita.
Resepti

Naudanliha-kasviskeitto

Haluatko täyttävän keiton? Tässä lihaisassa keitossa on myös runsaasti perunaa, juureksia, vihreitä papuja ja tomaatteja. Se käy pääruuaksi ja siitä riittää isommallekin joukolle.
Resepti

Kastanja-herkkutattikeitto

Syksy on kastanjoiden aikaa ja tämä täyteläinen ja hienostunut keitto on hyvä tapa hyödyntää niitä. Jos sinulla on aikaa, voit paahtaa ja soseuttaa kastanjat itse sen sijaan, että ostaisit valmista kastanjasosetta.
Resepti

Maalaismainen kana-kasviskeitto nuudeleilla

Juurekset kuten porkkana ja nauris tuovat maanläheisyyttä tähän perinteikkääseen kanakeittoon.
Resepti

Metsäsienikeitto

Tähän nopeatekoiseen, metsäiseen keittoon tarvitaan sekalaisia tuoreita sieniä, joita voi myös ostaa toreilta tai kaupoista. Ciabatta-leipää saa monista kaupoista, mutta muukin rapeakuorinen maalaisleipä käy. Persilja ja minttu tuovat keittoon raikkautta.
Resepti

Nopea kalakeitto

Tomaatin makeus ja fenkolinsiementen aromi antavat tälle herkulliselle keitolle sen ainutlaatuisen maun. Käytä kiinteää valkolihaista kalaa kuten turskaa, ruijanpallasta tai tilapiaa, ettei se hajoa keittoon.
Resepti

Portugalilainen lehtikaalikeitto makkaralla

Mausteisten makkaroiden, tuoreen lehtikaalin, porkkanoiden ja punaisen paprikan yhdistelmä takaa täyteläisen maun ja runsaan aterian.
Resepti

Superterveellinen kolmen ruokalajin ateria

Kinkku-hernesosekeitto

Näitä syömällä saat poltettua vatsarasvaa