Edellinen
Seuraava

Tilaa Meidän Suomi -lehti huippuedullisesti!

Meidän Suomi

Suomen juhlavuoden supertarjous:

Lukemista ja tekemistä koko vuodeksi
+ KAKSI lisäetua
+ tilaisuus voittaa 100 000,00 euroa!

Meidän Suomi on vahva harrastelehti, joka antaa tekemistä jokaiselle päivälle! Raikas ja innostava lukupaketti tuo luoksesi kotimaamme parhaat puolet vuoden ympäri. Lehden lukijana saat enemmän irti maamme eri vuodenaikojen tarjoamista mahdollisuuksista.

Joka numerossa on mielenkiintoisia artikkeleita ja hyödyllisiä vinkkejä. Värikkäillä sivuilla harrastat, matkailet, mökkeilet, löydät uusia herkkuja, tapaat kiinnostavia ihmisiä ja tutustut uusiin ilmiöihin. Lisäksi saat aina on koko vuodenajan kattavan menokalenterin. Löydät kunkin kauden parhaat ideat ja vinkit, joista hyötyy ja iloitsee koko perhe!

Tutustu nyt mainioon lehteen – saat sen huippuedullisesti: vuoden lehdet (5 nroa) kestotilauksena vain 29,90 eurolla (norm. 42,90 euroa).

Lisäksi saat KAKSI lisäetua: aktiivisuusrannekkeen, jonka arvo on 40 €, sekä 10 € etusetelin VIP-kuvaston valikoimaan. Tilaajaetujesi yhteisarvo on 50 euroa.

Voit nyt myös voittaa 100 000,00 euroa! Vastaa siis VIIPYMÄTTÄ!

Tutustumisjakson päättyessä tilauksesi jatkuu automaattisesti. Voit kuitenkin keskeyttää tilauksen milloin tahansa vain ilmoittamalla meille. Kestotilaajana saat Meidän Suomi -lehden suoraan kotiisi vaivattomasti ja aina edullisemmin kuin määräaikaiset tilaajat.

Tarjous on voimassa toistaiseksi ja koskee ainoastaan uusia kotimaan tilauksia. Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.
Kustantaja: CIL Publications AS, Sandviksveien 155, 1337 Sandvika, Norja