Previous slide
Next slide

Horoskooppimerkit, joiden ei pitäisi lyöttäytyä yhteen

horoskooppi
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Kirjoittanut: Taylor Markarian
Onko kumppanisi hankala? Ehkä romanssianne ei olekaan kirjoitettu tähtiin.

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus

Kullakin horoskooppimerkillä on hyvät ominaisuutensa – mutta kaikki horoskooppimerkit eivät sovi yhteen toistensa kanssa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että jos sinun ja kumppanisi merkit ottavat yhteen, suhde kannattaisi vain unohtaa. Jopa Kathy Biehlin kaltaiset astrologit varoittavat lukijoitaan siitä, ettei rakastajaansa kannata jättää vain tämän tiedon perusteella. “Ajattele sitä paremminkin varoituksena”, Biehl neuvoo. “Yhteensopivuudesta ei ole mitään selkeitä sääntöjä”. Romanttisesta yhteensopivuudesta kertovat merkit ovat kaikkea muuta kuin varmoja. Eihän kukaan voi tietää, milloin sattuu löytämään ainutlaatuisen yhteyden tai koska kahden ihmisen välillä alkaa kipinöidä. Astrologian ja horoskooppien on kuitenkin tarkoitus ohjata ihmiset kohti oikeaa polkua, eikä rakkaus ole mikään poikkeus. Jos siis etsit mahdollista romanttista kumppania, lue mitä parhaat astrologit kertovat merkkien yhteensopivuudesta.

Kaksin aina kaunihimpi

Kullakin horoskooppimerkillä on omat myönteiset ominaisuutensa, mutta muut horoskoopit eivät aina arvosta niitä yhtä lailla. Jonkun paras ominaisuus voi vaikkapa olla vahvatahtoisuus tai päättäväisyys, mutta toiselle merkille piirteet vaikuttavat määräileviltä, eivät ihailtavilta. Astrologi Diane Dobry antaa asiasta tarkan esimerkin: ”Kauriit ovat usein vakavia ja epätunteellisia”, hän sanoo, ”mutta hyvin vastuullisia ja ahkeria… Jousimiehelle (22. marraskuuta – 21. joulukuuta), joka taas haluaa olla seikkailuhenkinen ja koluta maailmaa, ajatus pysyvästä työpaikasta ja käytännöllisyydestä ei tuota onnea”. Loppujen lopuksi kyse on psykologiasta. Mitkä horoskooppimerkit siis eivät yksinkertaisesti tule toimeen? Poikkeuksia on toki aina, mitä astrologiaan tulee, mutta tiettyjen merkkien kannattaa pysyä kaukana toisistaan. Lue, mikä saa sinun horoskooppimerkkisi lämpenemään ja mikä sen saa muuttumaan kylmäksi.

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Oinaalla on hyvin hallitseva persoonallisuus. Ihmiset, joiden horoskooppimerkki on oinas, ovat usein innokkaita ja haluavat määrätä tahdin muillekin, mikä onkin hieno ominaisuus esimiehelle. He kohtaavat ongelmat rohkeasti ja saattavat rohkeudestaan huolimatta olla hieman suorapuheisia. Näistä syistä tietyt horoskooppimerkit eivät sovi oinaan pariksi, kertoo Biehl. ”Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta), rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta), neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta) ja kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta) saattavat pitää oinasta kärsimättömänä ja rämäpäisenä”, Biehl toteaa. Eräät toiset horoskooppimerkit eivät ehkä tule toimeen oinaan kanssa muista syistä. ”Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta), skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta) sekä kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta) voivat pitää oinasta karkeana, röyhkeänä ja epäkohteliaana”. Kuka sitten olisi hyvä pari oinaalle? Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta) on luultavasti paras kumppani oinaalle, sillä myös leijona haluaa olla elämää suurempi hahmo. Sekä oinaat että leijonat omaavat voimakkaan persoonallisuuden, mutta ne ilmenevät eri tavoin. Nämä kaksi horoskooppimerkkiä kunnioittavat toistensa uhmakkuutta ja kunnianhimoa, mutta eivät koe niitä uhkaavia. Ne nimittäin sopivat yhteen, koska tavoittelevat eri asioita. Leijona haluaa esiintyä ja olla huomion keskipiste, ja oinas taas suhtautuu hallitsevuuteensa käytännöllisemmin.

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Härkä nauttii aistillisuudesta ja lahjoista. Ei siis ole mikään yllätys, että kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta), horoskooppimerkeistä romanttisin, olisi sille paras kumppani. Kalat elää mielellään mielikuvitusmaailmassa ja täyttää taatusti härän joka halun. Kalat voi myös olla hyvin perinteinen, mitä romanssiin tulee, ja haluaa lahjoittaa kumppanilleen fyysisiä rakkauden symboleja. Jos haluat lyöttäytyä yhteen härän kanssa, eikä horoskooppimerkkisi ole kalat, et toivottavasti kuitenkaan ole oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta), kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta), leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta), jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta) tai vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta). Niistä ei nimittäin ole härän romanttiseksi kumppaniksi, Biehl kertoo.

Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Kaksoset rakastavat hauskanpitoa. Heitä on usein vaikea saada pysymään aloillaan, sillä he etsivät jatkuvasti seuraavaa seikkailua. Jotkut horoskooppimerkit – kuten härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta), rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta), neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta) sekä kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta) – voivat pitää kaksosia ”kevytmielisinä, pinnallisina ja epäluotettavina”, selittää Biehl. Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta) kuitenkin arvostaa kaksosten henkeä. Kun nämä kaksi osuvat yhteen, he tulevat epäilemättä nauttimaan toistensa seurasta. Jousimies saa kaksoset hymyilemään ja nauramaan, ja kaksoset taas pitää jousimiehen varpaillaan. Matkustaminen ja uusien asioiden kokeileminen, joista molemmat ovat tärkeitä yhteensopivuuden merkkejä, ovat tämän suhteen keskiössä.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Hyvin harvat horoskooppimerkit tulevat toimeen kauriin kanssa, sillä tämän merkin omaavat ihmiset voivat olla kovin vakavia ja käytännöllisiä. Jos olet oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta), kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta), leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta), jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta) tai vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta), kauris on kehno valinta romanttiseksi kumppaniksi, Biehl varoittaa. Kauriit eivät kuitenkaan ole täysin kelvottomia! Itse asiassa ne ovat erinomainen valinta ravulle (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta). Rapu ottaa henkilökohtaiset suhteet hyvin vakavasti ja pyrkii aina olemaan kumppaninsa tukena. Sekä rapu että kauris ovat yleensä hyvin maanläheisiä, mutta rapu on suhteen tunteellisempi osapuoli. Tämä ominaisuus pehmentää kaurista, ja rapu taas saa nauttia tarvitsemastaan sitoumuksesta.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Sanotaan, että kaikki rakastavat skorpionia (23. lokakuuta – 21. marraskuuta). Onkin totta, että skorpioneja pidetään usein seksuaalisesti halutuimpana horoskooppimerkkinä. Se ei kuitenkaan merkitse, että kaikkien pitäisi aloittaa suhde skorpionin kanssa omasta merkistään huolimatta. Neitsyt voi tosin odottaa menestystä skorpionin parina. Neitsyet ovat usein järkeviä ja vakaita, mutta oikea kumppani voi tuoda esiin heidän sisäisen intohimonsa. Skorpioni on tulinen, mikä tasapainottaa neitsyen melko varautunutta luonnetta. Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta), kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta), leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta), jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta) ja vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta) eivät luultavasti tee neitsyttä kovin onnelliseksi. Neitsyitä on vaikea tulkita ja miellyttää, ja he pitävät kevytmielisempiä horoskooppimerkkejä liian huolettomina tai, no, typerinä. Edellämainitut merkit eivät myöskään puolestaan löydä onnea neitsyen kanssa, sillä niiden mielestä neitsyt on liian varovainen, ikävä ja tylsä”, sanoo Biehl.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Vaa’an symbolina käytetään usein oikeuden vaakakuppeja. Onkin sopivaa, että tämän horoskooppimerkin omaavat ovat oikeudenmukaisia ja yrittävät aina toimia oikein. He ovat myös uskomattoman uskollisia ja rakastavat parisuhteessa olemista. Jotkut merkit, kuten kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta), voivat pitää sitä ärsyttävänä tai liian takertuvana. Kauris onkin yleisesti ottaen melko etäinen. Vaa’at ovat myös hyvin älyllisiä, minkä vuoksi yksi niille parhaiten sopivista kumppaneista on vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta). Vesimies pysyy mielellään omissa oloissaan, mutta se tuntee vetoa merkkeihin, joiden kanssa voi nauttia hyvästä keskustelusta. Vaaka jos joku saa vesimiehen sitoutumaan.

Tasapainon saavuttaminen

Tärkein asia horoskooppien yhteensopivuudessa on se, että yhteen täytyy laskea molempien merkkien ominaisuudet. ”On otettava huomioon, mikä tekee kustakin merkistä haluttavan”, Dobry toteaa. ”Minun merkilleni haluttavaa on se, mitä löydän toisen osapuolen merkistä. Suhteeseen vaaditaan aina kaksi”. Hyvä romanttinen suhde voi syntyä kahden, toisiaan tasapainottavan horoskooppimerkin välille, eivätkä liian samankaltaiset tai erilaiset horoskooppimerkit todennäköisesti toimi yhdessä. Kuten elämässä yleensä, on parasta kohdata keskellä, ja sinne pääset helpoiten asiantuntijoiden
neuvojen avulla.

Lue lisää: 

Mitä syntymäpäiväsi kertoo luonteestasi?

13 kuun salaisuutta, joita tieteilijät yrittävät selvittää

Mitä vuosi 2019 lupaa sinulle kiinalaisen horoskoopin mukaan?